Bordeli sa vlastitim bankomatima
0
Razbijen lanac prostitucije u Španiji
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće biće
koje naše žene moja žena nije naša pašće ćafirsko
Pa neces ti zenama odredjivati sta one hoce ili nece, sroljo mali, u tome i jeste cijela poenta da razmisljaju svojom a ne tvojom glavom. A sad mars u pecinu iz koje si izgmizao.
EVRA????? Kojim jezikom pricamo???
Jer su rijeci suvisne; http://www.youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4
daj od.je.bi
Nema šta ovi evropski zaštitnici ženskih prava i ženske slobode svakim danom me sve više i više iznenađuju. Kako ste krenli oslobodićete sve žene evrope od nevinosti,časti,morla,poštenja,čednosti. A stvarno je ova evropska žena glupa,kad ju je debeloguzi mamin drekavac presvuko ovako jeftinim forama. Uglavnom samo se držite dalje od muslimanki,naše žene ne trebaju vašu slobodu.