Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pseto genocidno.
Tamo ga tamo, gdje su oni crnje kod Karadžića eno kažu karađić više i ne trepće očima od tamburanja. Kažu samo hoda po čeliji i gleda u plafon.
Dug zivot zelim, tesku bolest i sve najgore!
Prema podacima UN razmjer zlocina na tlu Bosne i Hercegovine izgleda ovako : Srbi 85% HRVATI 12% BOSNJACI 3% BRUTALNE ZLOCINE, ZNACI ONE NAJTEZE JE POCINILA POBUNJENICKA vrs u 95 % slucajeva. EVO, NE TREBA VJEROVATI NI JEDNOJ STRANI U BIH, SAMO POGLEDATI PPDATKE UN - A I SVE CE NAM BITI JASNO.
SH-O Tuzilastvo sve radi da izjednači strane, monitieajucu optuznice protiv komandanata Armije BiH, cak u nekim pokrenutm tuzbama se navodi da je taj i taj udario samar srpskom vojniku, ili zarobljeni srpski vojnici nisu dobijali dovoljno hrane u zatvorima
E baš si pravi brđanin.