Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuuuj katastrofa
Otac od cure pistolj u metak u celo...
Heh, silovanje djevojcice novcana kazna, majku li vam JEBEN i pizdurinu, gamad ofucana!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I neko sa ovakvim monstrumom živi. Ovo je dno od pravosuđa
hahahahahahahahahahahaha što mi obrisa komentar ko je naredio
Odvratno, za jedan unisten zivot djeteta bijednih 36000 KM, i da li te pare ostaju drzavi? Sta li je tek taj radio kasnije u ratu...
Abdagicu bas me interesuje da li bi smatrao kaznu adekvatnom da je silovana recimo tvoja maloljetna kcerka?
Pa kad ovako neso procitas zapitas se jel vise vrijedno zivjeti u ovoj vukojebini!? Na kraju ce ostati samo zlocinci i politicari pa nek se između sebe siluju i ubijaju.
Bravo za nase pravosudje i sudije i onda kazu narod izgubio povjerenje u pravosudni sistem ? Sta drugo treba poslije ovakve presude ? Da plati što je silovao ? Nagodio se , priznao ratni zlocin i dali mu godinu umjesto 10 ? Užas .
Mi cemo postati kao ona neka republika u sredisnjoj americi gdje za 100 dolara narucite ubistvo, kakve su kazne, za ovo trebo dobiti min 25 godina zatvora i da jos ni nismo zadovoljni kaznom. Djevojcica je to bolan bolan, majko mila gdje zivim. tacno cu poceti pljuvat ljude po ulici samo nek mi neko nesto kaze.
Treba osuditi i tog sudiju koji mu je dao tako malu kaznu. Pa on je saučesnik u tom silovanju. Sigurno ga je potplatio
Znaci, zlocin se isplati.
Zato ti ova država ne ostavi ništa drugo nego da uzmeš pravdu u svoje ruke kad ti neko porodicu takne.
Da je narod kako treba istjer'o bi sve iz ovog korumpiranog pravosudja. Bilo bi vise pravde bez njih. Hejj, predsjednik suda u zatvoru.Potkovani crnolistas bio predsjednik vstv, godinama se predmeti o ubistvima ne rjesavaju itd itd.
srbi i hrvati bi rekli heroj a ne zlocinac
Vrijeme je da počnete pisati imena sudija koji donose presude
OVO JE PRESUDA SVIM NORMALNIM LJUDIMA OVE ZEMLJE !
Da sam otac djevojcice ili brat ne bi meni ovaj dana vise vidio poslije 95
Najkorumpirano sudstvo na svjetu