Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muje se mlate međusobno.
Za rat u sirji i jemenu su krivi saudici Katar i turke a bosnje blesave misle da su njima braca a tamo ubijaju narod vlastiti
U SA ko je go pripadnik plemena odlično živi. Ko nije po rođenju Saudijac nije niko. Najgore je još šitskoj manjini tamo. A Vahabije i kralj su se aranžirali. Svakome dobrodok dolari stižu.
Arap na Arapa. To je ta sorta i veliki vjernici
Saudijci sebe tvrde da su pravi muslimani ali sa tim da su u savezu sa Izraelom koji ima najveću Američku podršku i atomsko oružje sa kojim kad su se naoruzavali za Ameriku nije bio problem kao sto je Iranskom slučaju, a Izralska doktrina je otimanje tudzih teritorija sto Saudijci podržavaju krijući se iza laži da Šiiti nisu muslimani
Naprijed Saudijci gazite piizde siitske Iranske koji preko Jemena zele srusiti Meku i Medinu... Siije nisu muslimani nego sekta sejtanska dzehenmska.
Ovamo na klixu jemenski rat je izuzetno slabo pokriven, ako nekog zanima slucajno Saudjici gube ovaj rat, Hutiji jih peglaju ko male miseve sad je jos i zvanicno IRG usla u borbe na Hutujskoj strani.... Do godine u Riadu, ;) southfront
@gooUser1580416735 Iran vs Saudija. S ovim ratom nemaju veze Jemenci nego šiije Iranci, koji ce dobiti po pizdi kad tad... Siijama je ponizenje na dunjaluku a i na ahiretu insallah.
Ebat im majku fasistcku kurcoglavu saudijsku
@fbUser1556570724 Iranci siije ssu fasisti i pomazu siije u Jemenu protiv muslimana ( Saudije). Zele srusiti Kabu u Meki i zauzeti postaviti svoje šejtane da obozavaju. Eto to je istina.
Znate li vi ista pod milim Bogom raditi-osim ratovati ..divlji ste brate ko nase komsije.