Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo rokaj, mora ovo i kod nas:) samo prema politicarima!!
Ni kod njih zemlja ni preCjednik ne voli konkurenciju!
ne znam šta bih kazao na sve ovo ali jedno je sigurno da ako nastavi ovako ubijati definitivno će riješiti veliki dio problema. Isto ovako treba i političare naše gaziti ali ti je nemoguće jer u BiH žive najgluplji ljudi na planeti zemaljskoj...
Tačno!
@Bender Rodriguez Švica i Filipinu buraz moj nisu isto ! Narod u Švici je opet pismen za razliku od ovih sa Filipina. Isto kao i što BiH porede sa Švicom a niđe veze... Švica ne nemjerljiva sa većinom drugih država - Nadam se da ćeš usvojiti ovo mišljenje jer ne gledaš dovoljno široko :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)