Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kod nas struja poskupila i nikog briga.
a mi bacimo par jaja na zgradu vlade, odma smo stoka papci samo silom ne znamo drugacije hahhaha
drugovi u Grckoj su se dobro pripremili za fajt, svaka cast... ne zelimo da placamo vase dugove!!!!
Proglasiti nacionalizaciju, izaći iz EU i javiti bankama da pare traže od Papandreua i da nastave pljačkati Obamu i Merkelovu.
Ode Grcka , a ode i EU pa sad nece nam trebati vize, super da je tako kako su audicij i prepostavili znate vec ono oko zida... Siguran scenario jer kad malo pogledas ovo je oko rata je sve unaprije iscenirano, stoga naredni povrat je taj da EU pada to je sigurno mogu oni jos neko vrijeme ali kako se vidi nece dugo... Stoga bolje kako kaze nasa stara dobra poslovica ..Uzdaj se use i u Svoje kljuse... to sve govori ...
Eto im Europska Unija............prvo te primi a onda te zavali i na..gu..zi, nema tu povratka, isto ovo nazalost ceka Hrvatsku.............dugovi,dugovi,dugovi i samo dugovi.
javni sektor obuhvata 80 % stanovnista niko nista neradi a ocekivane su plate. Bolje je da je EU u svoje vrijeme primio Ugandu, mentalni sklop juznjaka sta reci ??
Jesu li ovo isti oni koji su dolazili pucati po nama?
Tako to rade cionisti-bankari. Uvale nam Bil Ladena (koji je takodjer njihova proizvod) i mi se glodjemo oko toga dok ni polako okupiraju naciju po naciju uz veliku pomoc domacih korumpiranih politicara. A ako ne ide tako onda ti upakuju oruzje za masovno unistenje,i onda te vojno okupiraju. Nacionalne ekonomije su unistene,kao i monetrani sistem drzava. EU je velika cionisticka prevara, zato narode, progledaj, okreni se oko sebe. Skini koprenu nacionalne mrznje! Ne uzimajte kredite od banaka, jer na taj nacin suportiras njihov plan a ti postajes njihov vjecni rob.
gdje je zuca, onaj pas?
Ja igram hattrick.org :)
vid prdoslavaca sto se slazu :D podsjeca na onu utakmicu srbija-grcka heheh
daBogda bankrotirali
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
Trebali su Grci ustati prije 25 godina, kada su primali 14 plata godišnje, išli u penziju nako 5-6 godina rad, primali svi u familiji penziju, sunčali se i kupali a rad ništa, a i dan danas im je porez 13%, a sve evropske zemlje imaju preko 22%. Imaju više milionera i milijardera nego RS.
Najbolji su mi ovi komentari o primitivcima, lijenjivcima i pravoslavcima... Bijedo jadna, zar ne vidite da su Grci ponosni ustali da se vlastima na.y.e.bu majke za lopovluk kom su zemlju doveli do dna. A ne ko vi... mamlazi maloumni i neuki koji se i dalje tjesite da je lopovluk OK ako ga cine \'nasi\'. Daleko vam kuca....
i ovo rat? razbjebzali se cim suzavac opalio Nista dok narod ne ustane ko u egiptu