Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi su u cijeloj ovoj prići najmutniji: kao ono, nemojte zatezati praviti akcije koje izazivaju napetost itd itd., ali nisu jasno Sjevernoj Koreji rekli "kapak"- dosta zajeebancije.Nego nešta na finjaka, a kuže i oni hoće li ih Amerika ipak na kraju razvaliti i onog malog seronju prepustiti narodu da mu sudi.
Nema dje ovi ameri nece svoj nos zabit....sa cijel skoro svijetom ratuju ali nemaju nikad konkretan razlog...
zvecka se zvecka
Ako dodje do sranja-ja cu na Jamajku..travica lagano,rege i macici,a vi se krsite,ja cu da se dimim..o jeee,o jeeee
Ma nemoj, Ameri dosli kao mjera operznosti ?!!... Ovako su samo isprovocirali Korejce, sto im je mozda bila namjera i cilj..
Sef: Hajmo vise zapoceti treci svjetski, sta cekamo? Trump: Sta da radimo, sefe? Sef: Kazi ti tim svojima da odu tamo i izazovu S. Koreju, malo da se provozaju podmornicom. Trump: Dobro, sefe. Nakon nekog vremena: (obavjestajac govori Kimu): Gospodine predsjednice, receno mi je da Ameri dolaze. Kim: Neka ih, dobit ce oni svoje. Na nasoj strani su i Kina i Rusija. Sredit cemo mi te Amere samo tako.
Daj ba ljudi jel se više ložite vi na ove priče, znači fol Iran, Kina, Sjeverna Koreja, Amerika... Pa Haloooo ovo je isto kao i priče o Lepoj Breni, Jeleni Karleuši i Džastinu Biberu, znači iz šupljeg u prazno. Yebite mater hajde više popucajte se.
Ovaj samo prijeti,al se pokazalo vise puta da nema muda..misli on ce napast a drugi ce sjedit skrstenih ruku
Još samo da izaberu polje gdje će se natjecat.
HAJDE KIM DA VIDIMO KOLIKA SU TI M..A
Bog nam se smije....