Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AMERIKA SAMA SEBE NAPALA...2001
NIJE ECOLO SRBIN
@VKokielov poenta je da je malo previše glupo da Iran radi ova sranja pored svih problema koje imaju, više mi izgleda da su se Ameri nameračili na neku "demokratsku" vojnu intervencije da ih malo "civiliziraju".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jeste iran odgovaran za ove napade isto ko sto ke sadam husein odgovoran za napad amerike na irak zbog atomskog oruzja
Ovako je i Hitlee 39-te inaceniro napas Poljaka na Njemacku.
i kurva na sudu izjavila da je nevina
Kad smo mi bošnjaci čuli američke avione onda nam je srce zadrhtalo od sreće. možda će i mnogi Iranci koje ne žele religiozne diktatore na vlasti isto zaplakati.
Što manje diktatura to bolje. Ljudi u Iranu se boje piti alkohol i slično. Nema tamo zabave kao kod nas u Sarajeuvu.
Spaljuju se brodovi kako bi opravdali rat protiv Irana i da podignu cijenu nafte
Amerikanci imaju Iran sad na nišanu kao Srbiju. Bit će bombardiranja infrastrukture. Rusi su dobili Venecuelu 100% kako bi bili mirni.
Bome ako se zarati, bice barem novih 3 miliona izbjeglica i uz njih isto toliko migranata.
@moja_tetka bilo bi mnogo više ali ne samo iz Irana. Iran je ugaoni kamen Bliskog istoka i vrlo vjerovatno bi uzvartio zatvaranjem Hormuškog prolaza i udarom na Saudi Arabiju i Emirate odnosno države gdje se nalaze američke baze ali rat s Iranom je jako malo vjerovatan. To je zemlja s 80 miliona stanovnika neugodnog reljefa (planinski masivi) i vrlo neugodnih vojnih snaga. Ipak, kao najvažnije Trump se neće "uvaliti" u rat u izbornoj godini jer takav rat ne bi trajao dva tri dana .
Tako su isto započeli rat u Vijetnamu, potopili svoj brod i optužili vijetnamce. Rusi naoružali vijetnamce, ameri ispušili foru. Deja vu...
Amerika i njeni saveznici vole i hoce rat pa makar i protiv samih sebe
Hoćeš da napadneš Siriju, nemaš razlog, kad ono "glupi" sirijci počnu ubijati bojnim otrovima, kakav "poklon"? Hoćeš da napdneš Iran, fali ti povod, kad ne lezi vraže, Iranci počnu napadati tankere, ma da ne povjeruješ :))
Znaci sad je na redu Iran za uvodjenje tzv. demokracije, samo je potrebno naci ili stvoriti razlog.
Ako SAD bombardiraju Iran onda su Rusi nešto dobili. Ali šta? To što bi Rusi dobili možda više dotiče BiH neko sukobi u perziji.
@sova_club ne znaš odakle si šuplja ...
Koga sad da podržavamo? SAD i slobodni svijet ili Iran i ajatolah diktaturu. Ne može se na dvije stolice kao Srbi, i sa zapadom i sa Rusijom.
Za Amere svi su krivi samo oni nisu i napad na Iraka je bila lažna intervencija. I banke od Irana, Kube i Rusije su jedine koje nisu pod rukama od Rothschild
lazu traze iskru da napadnu