Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje se god amerika umiješa i zapad. Tu će biti belaja na duže vrijeme. A ovdje se radi, sve da se naudi Rusiji..
Gdje je Rusija da zastiti Armence?
Rusi će ih pustiti niz vodu kao korišteni toalet papir, kao što uvjek rade sa svojim saveznicima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ohladi guzi
Nevjerovatno koliko se nakotilo ovih fejk Bošnjaka i fejk pro-Bosanskih nickova na Klixu. Znaju da ih je raja provalila i da su nam komšije s obe strane granice ali uporni su nema šta. Samo da vas podsjetim….ne postoje Bošnjaci niti pro-BiH raja koja podržava Jermeniju. Jermenjia je okupirala dio Azerbejdžana, napravila RS na njihovoj teritoriji koji u Azeri nakon 30 godina vratili pod svoju kontrolu.
Fraancuska ovdje hoce da napravi belaj.
Kao Bosnjak moram biti uz Armence. Oni su usamljeni a oko njih sve muslimani, kao i mi a oko nas krscani. Nad njima je izvrsen genocid kao i nad nama, zele ih unistiti kao i nas, zele im oteti zemlju kao i nama. Ako imam krscanskog brata u muci, onda su to Armenci!
@jarebica_vulgaris - vulgarno je neznanje.Sve što si napisao je glupost.Jermeni su se naselili nakon rusko-persijskog rata.Podigli kasnije spomenik za 150 godina preseljenja.Promjenili ime Hankendi u Stepanakert (po nekom sovjetskom vojniku).Jermenija se graniči sa Gruzijom, a gruzini podržavaju Azerbejdžan.Gruzija muslimanska država?Ministar vanjskih poslova nakon kupovine oružija izjavio- novo oružije za nove teritorije, vidimo se u Baku. Ništa ti ne znaš.
Oko moje, ti ni B od Bošnjaka nisi. Drugo, uhvati se ti knjige. Pročitaj nešto o onom o čemu komentarišeš. Komentar ne da je glup ali može ti se oprostiti zbog neznanja istorije i geografije. 😂
AZERI, PRAVAC JEREVAN
lude drzave i narodi
Azerbejdžan želi da invazijom na međunarodno priznati teritorij Armenije spoji dvije teritorije
@artiljerijabosanska - 4 rezolucije UN su donešene o Karabahu.Svaka zahtjevala povlačenje jermenske vojske iz okupiranog Karabaha.Čak su i prije 3 godine izjavili da su kupili novo oružije za nove teritorije. Vidimo se u Baku. Preko 250 azerbejdžanaca poginulo na minskim poljima koja su postavljena nakon primirja (mine proizvedene nakon potpisanog primirja). Neznalice
gooUser1691339380@ Ovdje uopšte nije stvar o tom teritoriju!
Azerbejdžan želi da invazijom na međunarodno priznati teritorij Armenije spoji dvije teritorije
Što nam je neko poglup. Eh sad da li iz neznanja ili si hejter. Sad fino knjigu u šake pročitaj čiju je teritoriju Armenija okupirala i pljačkala 30 godina. Kojoj zemlji pripada Nagorno Karabah i ko je pobio i protjerao milion Azera tokom okupacije iste teritorije. Kad to sve naučiš onda se vrati ovdje i izvini se svima zbog širenja glupih i hejterskih komentara.
Samo prozvane ghenocihidne, rusofilne tvorevine nemaju dug rok trajanja.
Makron provocira ko 1915.
Kad se jednom odrekneš teritorije čeka te dalje odricanje. Kad je Slovenija otišla iz Jugoslavije počelo je raspadanje koje traje i dan danas zato ne popuštaj ne daj teritorij koji je tvoj skoro 1500 godina kad Azerbejdžan nije bio na mapi.
a 500 godina pod turskom se ne racuna ovo su mi najpametniji srbija je danas manje od 120 godina izvan turskog carstva i opet niko ne kaze da je tih 120 godina samo privremeno dok turci ne vrate svoje nazat
Bravo Azeri
Samo da napomenem da su azeri i turci u alijansi sa izraelom. azeri su dozvolili mosadu da se slobodno krece po njihovoj teritoriji (sta mislis ko im je pomogo u etnickom ciscenju armenaca), dok u isto vrijeme salju resurse izraelu. Njima bravo za nista.
azeri sada zele uzeti koridor da spoje enklavu, a Iran je rekao ne i zato se nista nece desiti. Ne branim armence, ali pricam istinu koju klix i ostali mediji kriju.
Azerbajdzan malo kao Srbija kod nas.
Pa nije baš, dosta su im Armenci zla nanijeli