Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Farmakološka propaganda Najvise para uzmu na najtezim bolestima Najnehumaniji biznis
''Ptičije gripe'',nažalost,nije to nikakva Ptičija gripa,nego je to napravljen virus Bog zna gdje i kako,eto najednom se pojavi bolest svake godine kojoj nema lijeka,i nekim čudom lijek se stvori u roku par mjeseci kad se ista ta bolest kao ''smiri''. Fali farmaceutskim kompanijama para,ne znaju šta će pa truju narod. Kad mogu lijek napraviti,mogu i virus. Barem je tako što se tiče mene.
@sezam.susam Kao što rekoh,'Barem je tako što se mene tiče.' Jednostavno ne vjerujem da se ove bolesti stvore iz vedra neba,istina Kina nije nešto naročito čista zemlja,ali pola bolesti koje su 'čudnog' porijekla,nisu došle iz prirode,nego od čovjeka. ''Čovjek je čovjeku vuk.'' Stara izreka.
Odakle je oaj virus pobjegao ? I da li je pobjegao ? Garant ga neko namjerno pustio iz laboratorije !!!
Ovaj*.
Šta neće izmislit da uzmu pare od naroda
samo da mi je znati ko daje nazive ovim virusima....
kolko su vakcine za ovaj novoizmisljeni virus?