Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
In memoriam... Da bude što manje novootkrivenih žrtava, sućut i da se narod/država što prije oporave !!!
Sve na bijedu, bit će da je Bog Amerikanac, kapitalista !
Priroda nije zasluzna za ovo,covjek jeste,ali na malo drugi i vrlo opasan nacin...
svako ima svoje misljenje prijatelju..evo ja kazem da ce se desiti jos jedan veliki zamljotres,hawai ili mozda nova gvineja uskoro..lp
Ko vam hebe majku budističku, ubio je kaže kip . pa da ih niste obožavali nebi bio tu i nebi te ubio. ha ya
Ova govna budistička vrše masovne genocide po burmi nad muslimanskim potomcima. Hvala ti Allahu što te ima i tvoje snage veličanstvene pa ih rokaj izprevrći ih naopačke. Nije ovo majka priroda, ovo je Allah uradio stvoritelj majke prirode. a ti odron si baš neki odron izmeta .
Jedi govna commi pseto jedno, kada muslimani spominju Allaha odmah to povezujete sa extremizmom i vehabizmom i zločinom . Neznam u ime čega su to ubijali srbi i hrvati 200 000 bošnjaka?? smrdo jedan !!
Stalno izvještaji o poginulima. U Nepalu tolike žrtve. U Siriji toliko ubijenih. U moru se toliko imigranata utopilo. Itd. itd. itd. Pa možeš samo čitati, i zamisliti se kako je moguće da ovakve vijesti više insana bogzna kako i ne dotiču... ?
Rag:)<3
https://www.youtube.com/watch?v=htqafkETQGg&list=PL_bbXYYbqY9f8FT3oVIxPMjM9tW-lWPY8
preko 600 je poginulo
Iznimne situacije pomazu u povratku pravim vrijednostima..humanost, suosjecanje, postovanje itd
“Kada ljudi sebi ohalale blud, alkohol i muzičke instrumente, Allah kaže Zemlji: ‘Zatresi se ne bi li se pokajali i vratili, a ako se ne pokaju uništi ih!’” Zatim su upitali: “Je li to kazna za njih?” Odgovorila je: “Pouka i milost vjernicima, a kazna i Allahova srdžba nevjernicima.”
Kad ti je to rek'o ? Ko je zvao turu ?
Hehehe :) pa iranci su šije,oni su sektaši,nisu normalni muslimani kao mi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)