Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Tito hajde da pogadjam: 1. ti si Siit 2. potices iz Iraka,Sirije ili iz Libana 3. studirao si u Beogradu 4. studirao si tehnicke nauke 5. fakultet nisi zavrsio 6. hoces dalje ?
do Ampak.Mislim datije potrebna velika pomoc,imas previse kompleksa, ostavi Siriju na stranu, vidis da teroristi dolaze iz celog sveta, sa teroristom broj jkedan Erdogan, njegovog sefa Hasemija iz iraka, i ti, kako njihovog portparola
Ne daju Siiti vlast, ni po koju cijenu,anece ni da budu ravnopravni sa sirijskim Sunitima ! ne pomogne li Zapad Sunite, Basarove Sije ce odraditi takav genocid nad Sunitima da ce Sirija stvarnopostati vecinski Siitska !