Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povlačenje bi sada bila najveća glupost, jer situacija u Afganistanu još uvijek nije dobra sa sigurnosnog aspekta. Treba dati podršku domaćim snagama da konačno poraze Talibane i Al Kaidu.
@@ampak tako dvolicno podrzava Ameriku i vecina muslimanskih zemalja ... i, gdje su stigle muslimanske zemlje sa tom dvolicnoscu ?! nigdje ! bijeda, krv i rat na sve strane...
Mi podržavamo Ameriku gdje moramo a slobodu gdje možemo. Kisndžer je nešto slično rekao o demokratiji i diktaturi.
citajuci bosnjacke komentare, covjek se mora upitati: Bosnje, zelite li vi u Nato savez ili bi radije sluzili interesima siitskog Irana i njegovoj balkanskoj ispostavi, Iranskom \'kulturnom\' centru ?!
Pa nebi ni mafija da se moze docepati rodnih avganistanskih poljha!
molim B.O.G.A da nato-u i americi vrati na oba svijeta sta su zasluzili i njihovim robovima - arapskim liderima, koji su zajedno donjeli jad i bjedu na islamski svijet
ameri odlaze ali visestruko opjevane Bespilotne Tehnologije ostaju ...
Amerika je opustošila islamske zemlje pod krinkom terorizma.Napravila jad i bijedu