Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisu i oni "nebeski narod"pa samo hoće čisto u svom dvorištu.................
Ne treba generalizovati, ali u svakom slucaju Rusija i RS imaju ogromne probleme sa neuspjesnim ljudima koji su naravno ksenofobicni. Jer propalitet i ksenofobija su direktno povezane kategorije.
Ma dobro, niko ne generalizuje stvar ali nesto se hoce rusima. Protjerali su citavu jednu drzavu naroda (Cherkeze) a onda su isti taj trend nastavili bugari a od ovih prepisali nasi susjedi servi. Sve pod istim sloganom 'protjerati turke'.
Ovaj video je strašan! Zabrinjavajuće je koliko je čovječanstvo još uvijek nerazvijeno, primitivno i nepismeno. Ovo je 21. vijek, a još uvijek uveliko vladaju predrasude samo zbog toga što je neko drukčiji iako ta osoba nije ništa loše uradila nekome. Školujmo se, čitajmo i ne mrzimo tek tako.
I vas treba opet tako rokat poturice
Volta babo ti je govno
Evo do čega dovode ljudske slobode govora mržnje i nacionalne netrpeljivosti. RECIMO NE RASIZMU, FAŠIZMU I NACIONALIZMU. Volimo svoje, uvažavajmo drugo i drugačije. Mir svim dobrim ljudima, ostale ko hebe...
mamicu
Ovo su prave Crnčuge, šta kažeš, jel' bolje dat im čaj sa radioaktivnim polonijumom da popiju ili mesarski pištolj, pa da kulturno se zaobiđe Apelacioni sud SAD, gdje sjede oni bijelci, živi fosili tj. kradljivci kisika koji jedva čekaju da Crnčugama potpišu smrtne kazne ubrizgavanjem otrova injekcijom? Reci mi www.blic.rs/Vesti/Svet/418045/Ubili-cerkicu-spalili-telo-i-ostavili-ga-u-kanti-za-djubre
Ovo je pravi Crnčuga www.blic.rs/Vesti/Svet/421218/Uzas-Slikao-se-s-cerkicom-za-Fejsbuk-pa-je-ubio
Idi lijeci se kretenu
Šta kažeš za ovu dvojicu Crnčuga, jel bolje dat im čaj sa radioaktivnim polonijumom da popiju ili mesarski pištolj, pa da kulturno se zaobiđe Apelacioni sud SAD, gdje sjede ono bijelci, živi fosili tj. kradljivci kisika koji jedva čekaju da Crnčugama potpišu smrtne kazne ubrizgavanjem otrova injekcijom? Reci mi www.blic.rs/Vesti/Svet/418083/Devojcicu-petoro-drugova-i-drugarica-iz-razreda-tukli-i-silovali-i-sve-snimali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rusi gađaju Crnčuge snajperima sa visokih zgrada a po dozvoli Federalne Službe Bezbijednosti Ruske Federacije -FSB RF
Федеральная служба безопасности Российской Федерации (ФСБ)
Mozda je ovaj Rus rokno nekog srbina misleci da je cigan
Pratim mjesecima klix i stvarno smo mi vecina zaostali,komentari na klixu su katastrofa,samo jedan komentar je normalan gdje osoba kaze da ne vidi crnca kako pise u naslovu vec bijelca i nije ubijen vec ranjen u vilicu,prezivio je...u odnosu na susjedne drzave ovdje su komentari glupi i djetinjasti,stvarno ste katastrofa,sve je to odraz nekulture i slabog skolskog obrazovanja,stidite se i ja se stidim u kakvoj drzavi zivim i kolika ne kultura,ne zapazanje,boze sacuvaj.
Nebi se slozio sa ovim da je upucan radi toga vidi se da su imali neke nerascicenje racune, kako mu prilazi i govor tijela ovog covjeka sto je pucao
Vrlo poučno... za bh. Balije, Četnike i Ustaše... kao "elite" Muslimana, Srba i Hrvata da vide do čega vodi nacionalističko zlo, i kako se (ne) treba ponašati na javnim mjestima... U ljeto 1992. u sarajevskom je tramvaju slično maltretirana poznata univerzitetska profesorica od tadašnjih branitelja-Balija, izvedena i niko ne zna šta je s njom bilo, gdje je završila.Taj slučaj njen muž, koji je nedavno umro, nije prijavio.
A debila majko moja!! Svasta!!
ubit' hajvana...sto bi ga ja strpala u neku geto ulicicu da se oni tamo malo poigraju sa njim
Gdje ovaj svijet ide...
ovo nema nikakve veze sa rasizmom....klasicna ruska mafija.....ostao cova duzan i dobio metak za primjer ostalima...toga u moskvi koja ima preko 20 miliona stanovnika ima koliko hocete....oni ce ubiti jednako i tadzikistanca i srbina i rusa ako je ostao duzan.... ...a znate li ko je bio osnivac prve ruske bande odnosno mafije?...smijem se kladiti da neznate :)))))))
dakle jel zna neko ...ko je osnivac prve moskovske bande a kasnije i mafije?....:)))))))
fnm...znas li ti ko je osnivac prve moskovske bande?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
partizan43@hodi brale meni u šake malo pa cu te ja nauciti ponasanju...malo o toj tvojoj srbiji i rusiji...bujrum