Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rašidagić, stručnjk za geoploitiku. ahahhhah ... nemaš ti pojma ni o bosanskoj politici.
Ova dva impotentna debila izazivaju mi nagon na povračanje!!!!
Pustite viku,priču i napucavanje...gledajte malo izmedju redova. Koji je rat on započeo...osim oštre retorike ..koji ..ništa ..kao Sirija...103 tomahavka negde u pustinju.. A s druge strane koliko su ratova započeli njegovi prethodnici...borci za mir i demokratiju.
....ma dobro profesore, je+o to, reci ti nama gdje su bolji cevapi, kod Mrkve ili Hodzica!?
Hoceli S.Koreja i USA imati svoju delegaciju u Livnu, na otvaranju hrvatskog konzulata!!? Hahahahahahahaha
Kad se ovi nasi profesori stanu razbacivati teorijama. Vrlo jednostavno,ovaj ce prestati sa probama a i ici ka denuklearizaciji a SAD ce mu dat pare.
Ko je ova budaletina da komentarise Trampa i SAD, babin uhljeb koji se uhljebio i sve dobio lahko, cuj on zna sta je cilj Amerike. Majko draga koja ubleha
Ovaj glavati Kim ce zavrsit ko Sadam kad ga Trump prevari😁
Nosimo sjevernokorejansku odjeću ! https://www.vecernji.ba/svijet/made-in-china-je-laz-evo-ciju-odjecu-nosimo-1251152
🎵🎵Aqui se queda la clara,La entranable transparenciaDe tu querida presencia,Comandante Che Guevara🎵🎵
E Raside, to smo znali i bez tebe...
Vidi sata kod ovog šaraklo,pa mogao si stavit neki seiko fukaro korejska....
I onda ove migracije izbjeglica sada imaju smisla. Kako su destabilizovale EU i podigle nacionalnu svijest njenih clanica. U EU svako svoju politiku vodi sto direktno odgovara nije Rusiji, nego vise SAD-u. Nako malo palamudim dosadno mi.
Mir u svijetu, prava pingvina i zanzibarske vjeverice zanimaju samo jednu skupinu ljudi: misice.
Ako bar malo zelite shvatit Trumpovu politiku i sta majstor radi onda vam za pocetak savjetujem da naucite pratit indexe sa Wall Streeta i pocnite citat The Wall Street Journal :)