Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goodbye RapidShare.
Ma boli me briga, skidat cu i dalje pirateriju pa makar morao uciti Kineski ili Ruski
To the citizens of Bosnia and Herzegovina ! sarajevo-x.com PUBLISH BLACK MARCH !
S obzirom da ljudi svakodnevno skidaju nesto ilegalno tih poziva ce biti i previse. Nije mi to rjesenje...
Jeste, ima prednosti ali mene nervira to što je rađeno sve u tajnosti. Političari se dogovarali a niko javnosti nije ni spomenuo taj dogovor. Sreća pa su informacije procurile, ali tek kada je već sve bilo dogovoreno. Sada se samo čeka implementacija. 100% neće više biti besplatnog skidanja igrica, programa i filmova. A vala neće biti ni svakakvih \"anonimnih\" komentara na portalima.
Ne postoji Bosanski jezik. Srbi su ok.
U neku ruku ova ACTA je i dobra, lakse ce se doci do pe.do-fila...
Pa pronašli su, zove se ACTA. Čini mi se da je 80 zemalja potpisalo taj dogovor. Po tom dogovoru internet provider je dužan da glumi policajca. Pratiće sve što skineš i pošalješ na internet. Ukoliko se radi o ilegalnom sadržaju, stiće ti poziv na sud na kućnu adresu.
Mislim da je rat protiv piraterije izgubljen,mogu ukinuti i rapid,nastace nova stranica za skidanje i tako u nedogled. Trebaju pronac drugi nacin.
@norules kakvi usenet serveri? mozel objasnjenje? jel to nesto slivno p2p? sta? kako? ko je bolji, p2p kao rapdshare ili ovaj usenet server? imal koja dobra stranca usenet servera? itd... unapred hvala
Kakav crni ftp, koji je indeksiran na guglu, najbolja opcija su usenet serveri ;) , tu nema cenzure, i 20 godina rade, da ih niko ne proziva :) ! Svi ostali servisi su guglu dostupni ;) ! http, ftp, torrent, dc, etc.
R.I.P.
ima u rusa sve,ftp zakon:D
P R V I
ta gema ima najvise prava u njemackoj na te stvari i sve moras da kupujes preko nje, inace kazno do 1000