Potreba za nezavisnom državom
0
Ramala: Hiljade Palestinaca dočekalo Abasa
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sam Mojsije se kaje sto je izveo jevreje iz Egipta
@tambura lazni placa li neko za tvoju ret.ardiranost ili si takav zato sto si naslijedio ret.ardirane gene svojih roditelja... vidim da si opsjednut bosnom i bosnjacima i pravo mi je drago sto ti bosna ne izlazi iz glave...
Pas.cad su ti to...s njima treba samo grubo...pa.scad, nije sala. Zamisli stepen zablude...kada brane pisati tako nesto...auto-cenzura...Stalj.ini.zam i fa.si.zam...na to se izgleda furaju.
Mene samo zanima ciji ste vi medij kad se Alla.h dž.š. ne moze kako treba napisati a isus moze?
Muhammed saws
Živio Izrael, živio SAD! Cionizam je budućnost, Jednooki će se uskoro spustiti na zemlju, kuku vam tada...
@HARE SILAJDZIC Ko sto su nas :D
kamo sreće da ostadoše graditi piramide u egiptu.tako su bili korisniji ljudskoj civilizaciji, ovako joj donesoše samo ratove, bijedu, finansijske krize, kriminal, i genocid koji se čini nad palestincima više od 60 godina...
Puna podrska za nasu bracu Palestince. Drago mi je da je veliki dio zemalja svijeta shvatio kakvi su cifuti. Tesko ce ici jer ih stiti SAD zbog jevrejskog kapitala od kojeg zive. Bitno je da Palestinci dobiju kakvu-takvu drzavnu teritoriju gdje ce moci zivjeti na dostojanstven nacin.
Sretno Palestina...!!! Vrijeme je da Palestinski narod dobije pravo na drzavu i dostojanstvo...!!! Pravi Jevreji su oduvijek podrzavali i pomagali Palestinu i njen narod...!!! To i dalje rade...!!!
@ @ Pozdrav, znas dobro retoriku i misao prave tambure...Pozdav...!!! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina...!!! BIH4EVER...!!!
@ tambura 25.09.2011. u 16:39 LAZNA TAMBURA MOZES CUCLATI BOSANSKE KITTE IPO OBREZZANE I NEOBREZANE...!!! SRPCICU IMPTENTNI SMMRADU-KRADU-GENNOCIDASU...!!!
ZASTITI CE IH TURCI..NEBOJTE SE
ljudi pa nemojte biti nivni, ovo neče ispast na dobro po palestince vidjet će te vrlo brzo.....žao mi je budućih žrtava ove budalaštine
Ovako smo i slavili nezavisnost i clanstvo u UN-u a dobismo jad, bijedu, kriminal na 24 posto. Sta nam uradise Alija i SDA to ne bi ni najvecem dusmanu pozelio. BIH4EVER!