Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno da je robovlasnička država napravljena za kapitaliste haos u poređenju sa ostacima SFRJ.Pokrepaće jadni amerikanci ko muve.
Ja sam Amere smatrao uzorno uređenom državom sa narodom koji misli svojom glavom, dok nisu izabrali Trumpa. Sad su mi iste dalabu kao i naši zatucanci.
mislim da je svaka drzava na pocetku tako reagovala......jednostavno nije vjerovala u snagu virusa......na kraju krajeva i sada imamo takvih koji ne vjeruju.....a kada ih klepi po usima unda kukulele
Najjače mi ovo kad ih je optužui da žele zemlju odvesti u socijalizam...kao da je to nešto loše i grozno. Vjerovatno jest za njega i njegove bogate prijatelje.