Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslao im Putin malo bombardere da naprave krug oko ostrva debila.
hahahahahaha jesi kralj
To su standardni letovi strateške avijacije isto sto i Ameri rade. Edukuj se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve manje price o virusu i naravno - novi problemi se javljaju. Rekao bi covjek da je to sve spontano ali desavanja ukazuju na totalno suprotno.
Ma to su leteći traktori od naših komšija.
Plandemija je bila predigra za mnogo gori scenario u bliskoj budućnosti.
Hajmo komentari bolesni teoretičari zavjere da se malo smijemo.
hipoteticki da su ispalili 6 nuklearnih projektila i da VB ima najbolju pvo na svetu i da ih poskidaju iznad skotske.opet bi eskplozija tih projektila u vazduhu prouzrokovalo da milijarde radioaktivnih cestica se raspe po zemlji i ucini je neupotrebljivom.znaci svaki sukob rus/nato vodi ka kataklizmi i to samo budalama nije jasno
Jesi rekao nesto novo.. pa od kako su prvi put Rusi rekli da i oni imaju nuklearno oruzje cijeli svijet zna da bi bilo kakav veci sukob bio katastrofa za obje strane. Zato se niko i ne usudjuje tako lako povuci obarac, inace bi do sad imali bar jos dva velika rata izmedju USA i Rusa. Nuklearke su ono sto ih drzi na lancu.
NLO ili UFO.
je li NLO ili ruski avion?
Da nije Halid Genjac ?
morska velesila uvijek bila
pa i ne moraju da ulaze u britanski zracni prostor da bi ispalili i dobacili projektile do londona.rak rana nato i USA su ruske nuklearne podmornice.svaka nosi po minimum 6 nuklearnih bojevih glava.od njih odbrane nema.svaki sukob rusa i nato doveo bi do kataklizme covecanstva,tako da mi nisu jasni nato jastrebovi koji planiraju neke invazije na rusiju a rusi sem 1600 nuk projektila imaju jos sve i svasta.ruske rakete sojuz su se pokazale mnogo bolje nego nasine
hebat ce vam rusi znanje
ko i zadnjih 30 godina..
😂😂😂 EU i Ameri bi ih potrali i vojno i ekonomski. Nisam ja ljubitelj ni jednih ni drugih ali cinjenice jbg.
garant velikosrpska propaganda
Je li to počelo.