Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko te ljudi proklelo, dobro nemas sve ispreturano u tijelu
Normalno da ce ih potrovat tamo, jednom je Milošević rekao da im puštaju nesto u ćelije preko ventilacije
Allah dzs je naj pravedniji pa tako kad bi ga namucio ovdje na dunjaluku onda bi mu umanjio patnju na onom svijetu za toliko pa ga pazi na ovom svijetu da bi ga kaznio na onom svijetu. Nadam se da ce se ukopati u zemlji u kojoj pripada tj Srbiji a ne pod zemlju BiH jer pod prvo ova zemlja se sveta za njega u njoj leze nasi sehidi a i dok on bude vristao i jaukao od azaba kaburskih ne bih volio da ometa nase umrle, pa je bolje sto dalje od nas...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
obolio si ti davno samo si mozda tek sad shvatio..
dugu starost i tesku bolest ti zelimo
ševeningen = s*pski zatvor
Cuj polomio zube na meHko kuhano jaje.
volio bi da te otruju al ne mere, jer to nije pravda
Karadzic: "Holandski pritvorski sistem, prema njegovim riječima, nije za krhke ljude u trećoj dobi..." Sta je on ocekivao od zatvora za ratne zlocince-hotel sa pet zvjezdica. Kakvo je stanje u Njegovim logorima u Omarskoj i drugim bilo?
A šta ti ima bit čudno, pizda ti materina, kad ste klali i ubijali bili ste u naponu snage, sad kad treba Bogu na istinu, svi ste inkontinentalne ruine narušenog zdravlja.... Dugu i čim težu smrt vam poželit treba ... ! ! !
Maleni, sitna dušo, svi ti junaci pelene nose, predlažem ti da se javiš i da budeš OSOBA OD POVJERENJA i da ti zaduženje bude da ekipi pelene mijenjaš . . .
treba platiti kakvog insider u haskom zatvoru da polomi ovo izdrkano smrdsko smece.
Majmune, samo stavi dva kestena u dzep na strani gdje te boli zuc i rijesio si tegobe.
Kazu da je Bihacko kestenje bir iladz za zuc. Al jeba ga Dudak. Mogao bi mu onaj izdajnik i kolabracionista iz krajine odnijeti koji i spucat ga u vugla sa njim.
Hvala Radovane što si Bošnje strpao u rezervat 23%.
Hvala ti Radovane sto si svojom politikom dokazao svijetu ko su i kakvi bosanski Srbi, izdajnici roda bosnjackoga, cemu se sve sluze, kakva im je narav, da su skloni terorisanju, mucenju, ubijanju, silovanju i dr. neljudskim i nehumanim djelima. Hvala ti Radovane sto si svojom politikom osvijestio uspavane Bosnjake i tako za sva vremena stavio u stanje pripravnosti. @srbenda_89: Ja cu da ti navedem neka mjesta u RS gdje kao Srbin ne smijes prismrditi bez policijske pratnje. Eto ti RS, idiote maloumni.
@13.ratnik Taj "genocid" je sviranje kurc* koliko je Vašington napravio genocida u poslednjih 200 godina, tako da taj muzej nema nikakav kredibilitet niti me interesuje mišljenje Amera, Nemca a pogotovu Britanca o dešavanjima 90-tih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako siješ, tako ti se i vraća. Pati bejbe ko te je.be.