Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad ne znam ima li smisla upućivati sućut obitelji poginulog, obzirom da je ovo bio tek "neuobičajen događaj", mislim ništa značajno... ono da mi se ne smiju zbog toga...
U USA podatak od prije 7-8 godina ima 103 atomske centrale.Sto sa jednim dva ili vise reaktora i pravo je cudo da ovakvih nesreca nema vise.
ma neka i amerikanci osjete sta znaci nuklearna elektrana ... mi smo u bosni bar sigurni kod nas nece da naprave toplanu a o nuklearnoj elektrani i ne pricam
Pogodio ga neutron od deset kila u vuglu!
Na slici je termoelektrana, a ne nuklearka. Tako da ako vec zelite da pisete o necemu sto neznate ili vec kradete clanke ne bi skodilo malo vise informacije.
Nije valjda Homer Simpson :(
U Africi svaki dan neko umre od gladi papci jbo vas Ameri