Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
su je klali? hoće li neko krivino odgovarati? zamisli tekst, \"utvrđeno da je leš zaklanog johna smitha radioaktivan\"
Opet S.E.RE TE koji vam je KU.R.A.C. Japan je industrijska preradjivacka zemlja koja nema svoje sopstvene resurse. Kladim se da 70%,80% hrane uvoze tako da nece nigdje ici osim mozda u Kinu. Sta ce izvoziti meso ako imaju visoku potraznju na domacem trzistu. Nije vam to BIH Zemlja vode koja uvozi pola vode.
Nista Japancima ne treba vjerovati .. Lazne cifre mjerenja su objavljivali da nebi doslo do panike medju stanovnistvnom.. Realna cifra mjerenja zracenja je itekako iznad dozvoljenog.. umjesto 20 kilometara pomjerise na 30 kilometara zastitnu zonu a sad ispade krava ozracena koja se nalazi 70 kilometara od izvora zracenja..KOGA PRAVITI BUDALOM..
prodajem tele sa dvije glave
ti u visoko samo na pijacu dolazis, bjaazi ba..
@niko bitaan imaju u Visokom jodiranu so , pa će oni to dekontaminirati
odlicno je zglonzirana
sad ce to meso u BIH...