Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj da sta amerima bude pls
kako izgleda da je stanica u Sacramentu zabilježila samo jedan radioaktivni atom LOL LOL
da bog da amerikanci svi pokrepali od te radijacije jer su on najvece zlo ovog svijeta
treba potrovat stoku...
Da im hoce doci jaca nego u samom Japanu
Da nece muslimanske Ekstemiste optuziti za to ,Zato su oni ustali na Gadafija, To im je sigurno Boziji Dar za Nagasaki i Hirosimu! Uvjek je bilo sve se vraca sve se placa,USISAJITE Janki Amerikanki sto reko Japanac.
ovo je nastavak perlHarbura :)))) juriš kamikaze udrite kičaste
Kako smo mi jadan narod smijemo se tudjoj muci. Bosanski Mentalitet je takav da jednostavno na salterima ne postoji red. Svi kao Ovce navalili da sto prije zavrse. Jos hoce da se biju hej zamisli to mozgova hoce da se biju zbog papira. A samo pogledajte ovog iznad Proziva Izbjeglice u inostranstvu : boga mi te izbjeglice imaju posao, zive lijepo uzivaju a ja u Sarajevu Grcam u Dugovima
Nivo radijacije je toliko sitan da se sastoji samo od nekoliko čestica HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
ne moze nam niko nista, jaci smo od radijacije!!!! Evo mene na zapadnoj, nema nikakvih problema, para se ima i sve je OK!
eto sto su ti japanci, za 5 dana stiglo u usa....a bog zna koliko bi trebalo da od nas stigne
Nije ovo za ruganje nimalo
eto i nesto dobro se izrodi iz ovog belaja
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Evo u mene u dzepu jedan radioaktivni atom ...Jel i on iz Japana?
To nije radioaktivno, to je MALO radioaktivno