Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste jos gluplji, pa prva vijest je bila da su bile petarde,sve medije su to prvo javile, a tek nekih sat vremena kasnije se saznalo da je bio pravi napad!....
Svi pisu o teroristickom aktu i bombi koja nije eksplodirala,a vi o petardama?!?!Ko je lud,a ko zbunjen?!?!Ko koga ovdjej.ebe?!?!
Stvarno ste smijesni
Pa krkani jedni, stvarno kakkva petarda? Romulus, Michigan (CNN) -- A passenger on an international flight bound for the United States Friday ignited a small explosive device shortly before landing in a move the White House called an attempted terrorist attack, a senior administration official said.
Ovo je smijesno sta pisete. CNN bruji da je teroristicki atak i da je aktivirana bomba 20 min prije slijetanja aviona. Kako vas nije stid da minimalizirate teroristicki pokusaj???
evo sada javise da nisu bile petarde nego stvarno je neki nigerijanac upalio neku vrstu bombe, samo sto nije uspijela eksplodirati....valjda je u zadnjem momentu neko skocio na njega da ga sprijeci
mrzim medije.....barem nadjite pravu sliku aviona....cccccccc
hahaha koji luđak :D
Na slici nije A320... samo nek se zna
ocam legenda