Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vise specijalna operacija?
Putin Paja Patak za zlocince I-Z-R-A-E-L
I to trodnevna
Uzo sta mu treba i sada je miran
Putin je denacifikoao šta je trebao i to je to
Glavninu toga su drzali i prije ovog rata.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vide da nemogu više pera odbiti a svaki dan ih ubiše dronovima. Šta je sa onom pričom da će za sedmicu. preći preko Ukrajine kao preko potoka.Nema ovih Rusofila nigdje više nejavljaju se
Putin je za mir gdje to u vasim tabloidima nemam komentara koji ste vi pacenici a tek ce da platite sto ste 90 cinili drugima prvo je Kosovo na spisku to se vi brinite a ne da gurate nos u tudje drzava pod krinkom mi brinemo o svome narodu ne brinite vi nista nego opet pravite neke fix ideje.
Kako god se Putin izvuče iz ovog rata ja ne sumnjam da će on vas ubijediti da je pobijedio. Velike sile nikad nisu imale problem da okupiraju ove propale države nego da opstanu, izgrade funkcionalan sistem. Ovo je prvi put da velika sila ne moze neko selo zauzeti. Taj mit o Rusiji se srušio
Pa prestani napadat onda
Ja mislim da ce Trumpa da smaknu po kratkom postupku
fake news
prekidaj cisto da vidim ima li bezobrazluku kraja od poskupljenja.
sem mriuopolja rusi nisu ništa više uzeli za skoro 2 godine,sve ostalo su okupirali pobunjenici 2014.
Pobunjenici? Misliš ruski vojnici “mali zeleni”?
Vrati što si oteo i bit će mir
pravi Bully
Koji supljak
Uzeo je šta mu je bila namjera
Namjera mu je bila cijela Ukrajina Ali je popušio do jaja
Zar nije specoperacija, i to mala?
Trodnevna koja traje skoro dvije godine. Budala 21. vijeka
Jamio je sto mu treba pa more sad lagano na pregovore. A tesko da ce to izgubiti
"Putin smatra da u Ukrajini postoji zakon koji zabranjuje pregovore." Putin to ne smatra, nego je to javno potpisan dekret od strane Zelenskog, znači to je činjenica. Klix treba da prevede govor u originalu, a ne da skida sa zapadnih izvora.
Kad Zelenovski komedijas nesto potpise ...