Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze carja hrani!!!!
bas je voli. rusija ima daleko navecu razliku izmedju bogatih i siromasnih u cijelom svijetu. stotinjak oligarha drzi skoro svo bogatstvo rusije u svojim rukama, dok im se narod pati.
pa šta i da je krao uveo je rusiju u najbolje razdoblje u istoriji . bolji je od svih naših političara zajedno
Cijenim ovog Putina..Covjek Jednostavno voli svoju zemlju Rusiju..hapsi lopove, neda da se iznosi kapital iz zemlje,posebno rudna bogastva...Cvrsta ruka..... uveo red....ovi Pedercici sa zapada naravno da ga kritikuju jer ne mogu da mu pljackaju zemlju,pa kAo nema demokratije ovo,ono.....svaka vam cast gosppodine.......eeeeeeehhhhh da je nama jedan takav
Putin je genije i da je nama jednog takvog Ameri i EU bi igrali u BiH naš bosanski luđački ples.
naslov vam nije dobar.. Adekvatniji je naslov: Putinove MAFIJASKE igre...