Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika kao tipični konkvistador predstavlja glavni problem u svijetu. Praktično svaka kriza u svijetu je izazvana direktno ili posredno njihovim uticajem. Veliki broj vlada drže u mat poziciji i koriste ih za svoje ciljeve pod plaštom demokratije. Sistem vrijednosti, nemoral, izrabljivanje i goli interes, koji namece Zapad je odvratan.
Bolji istocni sistem u prodavnici nemas puno za vidjet al sve mozes kupit (osnvne stvari) a na zapadu dijamanti torbice hu ha a nemas ih cime kupit. Pa bolje da ne paris oči oči
Vlah i Rus samo po svom deru pa makar slamu jeli....
Sa jedne strane istočni sistem, u kojem političko-tajkunska elita ima sve, dok se narod zlopati...sve zarad nekog višeg cilja, koji nije ništa drugo do očuvanje pozicije te elite. Sa druge strane licemjerna demokratija Zapada...istina da obični narod bolje živi, i zato se i ide tamo...samo kad bi sveli račune vidjeli bi da su oni jaki jer eksploatišu “treći svijet”. Sve u svemu, uklapaj se i u miru provedi svoj život. Na Istoku stare priče, na Zapadu ništa novo....
Koji napad na Krim? Ja bio ubijeđen da tamo ni jedan metak nije ispaljen i da je bio referendum na koji je izašlo 83% glasača, za pripajanje Krima Rusiji glasalo 97%.