Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemački predsjednik još uvijek čeka u avionu da ga pokupe....
Tačno će zapadni satanisti muslimane i hrišćane natjerati da se bar približe jedni drugima..
hehe, javljaju se Bosanske jajare 😁 Nisam rekao Bošnjake, jer Bošnjaci i Bosna su zanemarivi za ono o čemu ja pričam. Vi mislite da vas neko nešto pita ili da nešto značite za svjetsku politiku 😁
PUTIN VESEO KODA NE VODI RAT OVI EU POLITICARI SAMO STO IH NAROD NIJE POCEO PLJUVAT KAD PRICAJU OBJESE SE KODA TONU VALJDA SU VIDILI DA IM SANKCIJE NA SAME NJI DJELUJU.JBG OVAJ PUTIN IMA SVE STO MU TREBA ZA NJEGOVU ZEMLJU I STANOVNISTVO MOZE SE SMIJAT.
Eto i Putko dižući kažiprst tvrdi da je samo jedan ALLAH bog a mi njegovi robovi.
Skoro sav arapsko-islamski svjet je bio na Putinovoj strani u Ukrajini. A vidimo koliko sad Ruzzija brine za Palestinu. Čak nebi bilo čudno da je i sve ovo počelo u dogovoru Putina i cionista da se malo skrene pažnja sa Ukrajine
Putin je jedini zabranio LGBTIQP izvrate,moralne nakaze.
Jesi ikad razmisljao da desnicari i potiču lgbt, dok se oni nisu pojavili o toj temi nikad niko nije ni pričao. Nijedna zabrana nikad nije riješila ništa. Imas 2% drustva takvog pomiri se s tim
Majka Tereza par mjesta pa Putin
Sretno!
Dođi i kod nas u posjetu, ja bi prvi ga išao dočekati u Sarajevo kad bi sletio
U pale kad sleti ti ga docekaj🤷 a ti si Taj koji je pucao po SA ,a sad bih ga docekao na SA aerodromu .....
Ja samo znam da se za BiH bliži historijski momenat. Ako na narednim izborima u SAD-u pobjedi Trump (vrlo izvjesno), u Njemačkoj AfD (vrlo izvjesno), u Francuskoj Le Pen (prilično izvjesno), da BiH u slučaju secesije neće imati ko braniti. Tj. branit će je sami Bošnjaci, ali hoće li to biti dovoljno ako na stranu Srba stane Rusija (vrlo izvjesno)?
DavidSling46 Ti samo znaš botovati i puššiti racku
Pa Bošnjaci su u privremenom “geopolitičkom bunilu ogorčenosti” zbog Gaze. Ali to ne mijenja ovo što sam rekao. Putinu će Srbi uvijek biti na prvom mjestu. I u Palestini da zavlada, ne znam ti koliko “pro-američka” struja, Amerima će uvijek potrebe Izraela biti važnije nego potrebe Palestinaca. Tako i Putinu potrebe Srba u odnosu na potrebe Bošnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoces na Paradu Ponosa 9 Januara da dodjes u Banjaluku Postari i Teroristi ce paradirati!
Cijene nafte padaju a Rusija i Saudijska Arabija nisu uspjele novim smanjenjem podići cijene. Samo su još dodatno pale a s njima u Rublja. OPEC+ se ne moze vise dogovoriti jer Amerika pumpa sve više i smanjenja ne djeluju. Jedina nada Putinu je novi rat, Venecuela bi trebala napasti Gvajanu koja prati SAD i takođe povećava proizvodnju. Dovodi i migrante na granicu kako bi potakao fasizam u evropi. Sve u svemu on je jedno veliko zlo
Koliko u politici mozes biti licemjeran bahat i bezobrazan Da u evropi gajis simpatije sa krajnjom desnicom koja prezire muslimane kao sto je orban, wilders, salvini i le pen. A s druge strane trazi partnere u muslimanskim zemljama za ekonomiju odnosno tkz. prijateljstvo. A bosnjo se okrece ko mjesalica na proljece kud ce i sta ce!?
On gaji simpatije sa desnicom zato što ta desnica želi trgovinu sa Rusijom a ne zbog toga što mrze muslimane. Nadam se da ta desnica neće nikada doći na vlast najviše zbog naših desertera-dijasporaca koji navijaju za desnicu sa stavom "Mi smo se integrisali, nas neće istjerat.Arape nek tjeraju dok nisu uništili Njemačku, ostašmo mi onda bez para".
Sretno Putin sve najbolje ti želim
Putin jedini borac protiv sotonizma
Putine, sravni Izrael i spasi svijet.