Komentari (401)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nemerete se šprdat sa likom iz kgb-a...taj je premazan i onim nijansama koje još nisu ni izmišljene...
Inace dobar prijatelj Izeta Fazlinovica :))))
...ko nas j­ebe budalaste...
Pa vi srbi fakticki ne postojite vi ste IZUMIRUCA NACIJA!!!ISUS NE POSTOJI SLIJEDILI STE NESTO BIJEDNO JADNO OSMISLJENO RADI PROFITA I KONTOROLIRANJA LJUDI! braVO OVCE KO I SDA IUSTO
znam ja kad su Bosnjaci dali sebi taj naziv; posto su u YU samo imali vjeru, a nisu htjeli biti ni Srbi ni Hrvati, a ni Jugosloveni, onda su pozeljeli imati i drzavu i naciju! hocu da kazem, da je imalo smisla Musliman kao narodnost, bilo bi to i danas, ali zamisli odes u EU i napises da si Musliman! ne ide... to sto su u YU dobili narodnost, samo je znak da je YU bila zemlja svih nas! muslimana je najvise bilo u BiH, zato su najvjerovatnije i uzeli naziv Bosnjak! zasto ne Bosanac? pa ne bi bili jedinstveni, a i Srbi i Hrvati Bosanci bi se bunili! takodje, muslimani u Sandzaku i ostalim krajevima, ne bi imalo smisla da govore da su Bosanci! tu je i Bosanski jezik kojim govore svi Bosnjaci, a ne govore svi Bosanci! ne kontam sto ga ne nazvase "Bosnjacki" ili slicno...
Bosna po Hrvatskim i Srbskim zapisima nastala je navodno u 12 stoljecu dok bosnjacka historija govori kako je cak i ranije nastala. Bosnjani se spominju u 12 stoljecu, na kraju krajeva ko je stecke pravo nisu valjda makedonci dosli da nebi rekao srbi. Nema potrebe da raspravljamo o historiji jer to je nesto za sta trebas imati otvoren um a ne izapran poput pojedinih koji se sljepo drze onog sto im se servira.
Kako god bilo da bilo Bosna ce da opstane. Trenuto uzivaju nacionaliste al to je normalno za nas dio ustvari nije da su oni nacionaliste to su vlastelani ili kmetovi koji su poslati lazni vlastelani preko nacinalizma. Ali Bosna je uvijek imala problema sa svojim vlastelanima - kapetanima a i uvijek ih je smirivala. Prognoziram rat kroz 20 godina al ne izmedju nacija vec rat nacija protiv vlastelana i njihovih kmetova vjernih, ko su se duboko usidrili u politici te ih je nemoguce smaketi nedemokratskim rijesenjem ( jer u bosni je nedemokratija)
gledaj svrbadije sto su navalili na klix ima te li vi sta voje nego samo octe tudej pucjate dislajkove do mile volje ,dzaba vam mozete sa vraca ,trbevica samo pariti oci o carsiji i sarajevu .
Nikad vise sa smrdijom u zajednici sa bracom hrvatima ,slovencima ,makedoncima ,pa i cernogorcima ako bude opet sudjeno ,ali sa smrdima NIKAD . Jugu su ra*** svrbi ,ko je poravnjao vuovar uzduz i poprijeko ,ko je granatirao i razorio bosnu i hercegovinu ,sa svrbima nikad,imali su sve kao najveca republika ,u njihovoj zemlji je bio gl.grad,sve finacije ,sve glavne institucije najivse para se imalo, ali guzica zinula htjeli ruha preko pogace i zavrsilo se kako se zavrsilo sve ,jednom su probali imali su sve ,nikad vise ,pokusaj li ponovo nestat ce ih sa mape zemlje. Putin sere samatra ukrajnu bratskom zemljom a nonsalantno ulazi i otima teritoriju isto ko nas ekomsije svrbi ,rusija je pokazala skroz drugo lice ,i nije to ta majka rusija koja je pretendirala da bude majka svih slavena .
Jugoslaviju su raz*** takvi kao ti - Bošnjani (tzv. Dobri, ali zna se da su najzliji), Hrvati i Slovenci (provjerene ustaše), i Šiptari-Albanci, koji su uvijek bili marionete tih sila, osim za vrijeme Envera Hodže, ali ih ni on nije uspio pripitomiti kako treba. Srbi su najnedužniji narod za Raspad Jugoslavije! Ponavljam!
Unija sa Srbima je jedini spas za muslimane na ovim prostorima, ali oni to ne vjeruju, tj. povjeruju tek kad budu kod Allaha s.a.w.s.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovom Putinu nista nije sveto .
Bošnjacima vala još više
Ja druze ne znam zasto se vi srpski nacionalisti lijepite na ove nase portale i prosipate tu neku fasisticku spiku . Hoces paznje ? Evo ti je i ajde sad umiri se malo ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi su najnedužniji za raspad Jugoslavije, Bošnjani, Hrvati i Slovenci, zajedno sa profašističkim Albancima-Šiptarima su je uništili
Vidi srpćadi , rodila vas majka tako pametna, plače zemlja za vama dvojicom, najmanje ...
Piše ti Musliman. Musliman, ali Srbin.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Srbi shvatite jednom za sva vremena, ako nam se prapradedo zvao Miloš, Nikola ili slično ne mora značiti da su bili Srbi, oni su bili građani Bosne tj. Bosanci i borili su se za državu koja se zvala Bosna, a ne Srbija. Tu priču prosipajte nekome drugom... ako imate naravno :)
Ukrajinci i Rusi su u stvari nastali od Srba,jel tako hrz?
STA JE SDA OMOGUCILA SVOJIM OVCAMA?? STA CES GMIZAVCE BIJEDNI SUTRA DJETETU OSTAVIT??? STA IMAS U ZIVOTU=??? STA SI POSTIGO??STA TI JE SDA DALA ZA 20GOD OSIM STO SI SILOVAN SA NAJMILIJIM
Revolucionar jednostavno imaš mozga kao Fahrina stidna uš i to retardirana, dobijena incestom ...
Jadna KUJA KOJA TE OKOTILA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nek se on prodje nas i neka sam rjesava probleme sa Ukrajinom. Dabude podrzavao Krimsku nezavisnost i kasnije pripajanje Rusiji. Sad sam pao, sam se ubio ko sto se kaze a Balkan neka ne dira i ne spominje.
kako su dozvolili da rep. srb. ima tekmu tako isto ce nas i podijeliti.. malo po malo nas pripremaju za to..
Kao da je bitno sta Putin misli i prica, vec Klix reci ti nama sta Stanija kaze ko je kriv za raspad Jugoslavije.
NATO radi sve sto je radila nacisticka Njemacka, a i saveznici su im isti. U Jugoslaviji i u Ukrajini. Planovi su im isti, i svi redom su ratni zlocinici. Svi zlikovci koji su upralji svoje ruke u Libiji, Iraku, Avganistanu, Jugoslaviji i Ukrajini, nisu nista manji zlocinci od nacistickih oficira. Zinulo im je dupe na Rusiju, kao i mnogima prije njih, a ceka ih ista sudbina njihovih prethodnika. Posijace kosti na ruskoj zemlji, kao i njihovi djedovi. Dosta su mrcvarili cijeli svijet. Vrijeme je da im neko stane na put.