Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUTIN mora održavati ravnotežu u svijetu jer bi čovječanstvo nestalo. Kada se pojavio fašizam, rusi su spasili svijet a i danas sa pojavom terorizma rusi imaju istu ulogu.
ovo nije Putin, ovo je neki vanzemaljac koji svijetli
@drinski chetnik. Stvarno ste vi srbi komplikovan narod. Znaci poturceni srbi jeli ? Pa hajde reci majke ti zbog cega ste onda ubijali bosnjacki narod ??? Ne kontam ...
glupo ti pitanje i zaključak da je neki narod komplikovan ubijali se što je bio rat, eto armija nikog nije ubila a mi smo agresori a mudžahedini su autohtoni.
Oj hvalim te Boze da smo ljudi,iz Turkmenistana,Tunguzije i dr p.m..samo nek nismo srbi! Eh et
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozda i nije alarmantno ali ti ipak u magacinu provjeri da nisu zahrđale nuklearne bojeve glave.
ma jok ba dogorilo mu znaci kriza je velika cim ovaj mlavi i ujeda ...svi su okrenuli leja od njihpa mu muka
oni su sami sebi neprijetelji kad ne znaju da uzivaju sa ostatkom svijeta vec pokusavaju da otmu na silu to sto ameri rade na demokratiju i odma problem oni ce njih unistiti polako al sigurno ruse drzi to sdto imaju malo zidova jos koji su kupili sve sto valja i dok je zidova i bice nekako ok jer zidovi su uticajni i imaju veze i rade sta hoce a rus ko rus glup i naivan hoce nesta na silu a obiceim se o glavu vrijeme ce uciniti svoje tako da nece imati u prodavnicama nista osim polica ...a u sustini ko ih hebe ..
trese kavez putin :) on se zajebava i uziva :)
Idi lovi medjede ba...nije za tebe politika :)
opasan ovaj putin, umislio da je vrijeme staljina i crvenih zastava
...samo je pitanje vremena
bolje znat neg imat, sebi si najgori neprijatelj
To putko jebi amerima živce ne smiju ti ništa odmah atomsku rokni ionako je ovaj svijet usran, ne vadi ga Vladimire 😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Vrati nam Reufa.