Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRIJE ILI KASNIJE SVE SE SAZNA: Hej \"@\" ... iz tvog komentara, može se zaključiti da si ti jedan od onih mafijaša iz \"bezbjedonosno informativne agencije Srbije\" ... onih istih koji uz pomoć ruske energetske mafije pokušavaju na Kosovu kreirati južnu verziju, a u Makedoniji jugoistočnu verziju, neke od narkomansko-alkoholičarskih genocidno-mafijaških tvorevina kalibra \"republika srpska\".
Znaš li \"@\" da rusi nikada nisu imali u masovnijim razmjerama sljedeće: ZABRINJAVAJUĆA INICIJACIJA NOVOROĐENČADI: Posljednjih nekoliko desetina godina, u velikoj mjeri je uzela maha zabrinjavajuća alkoholna inicijacija novorođenčadi u SRBIJI: KAD SE DIJETE RODI, NEKO OD BLIŽNJIH ZAVUČE PRST U LJUTU RAKIJU, A ONDA TAJ ALKOHOLOM NAKVAŠEN PRST SE GURNE BEBI U USTA UMJESTO CUCLE, BEZ RAZMIŠLJANJA O POTENCIJALNIM POSLJEDICAMA. Ovaj običaj je prisutan i u zapadnoj alkoholičarsko-narkomanskoj genocidno-mafijaškoj marionetskoj tvorevini beogradskog režima, koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) REPUBLIKA SRPSKA.
@mrav4 Pinging 127.0.0.1 with 32 bytes of data: Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time
Znaš li \"@\" da rusi nikada u svojoj istoriji nisu imali NAČERTANJE I \'\'AKADEMICI\'\' : Nije uspio pokušaj zakuhavanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla \'\'neprimjetno\'\' zakuhati neki novi rat ( monstruozni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaraju obrazovnog sistema.
Ti \"@\" brkaš neke stvari, u borbama za kralja među srbima, učestvovali su isključivo oni koji su i sami htjeli biti kraljevi luksuznog života, a to nije slučaj kod rusa. Doduše, na žalost, u posljednje vrijeme sve je veći procenat rusa koji žele luksuzan život.
zahebi sto se tice poljaka, dok su krivoslavni servijaneri odano i vjerno sluzili turke, krscansku europu je pred zidinama beca kad se ocekivao svakim danom pad beca spasio upravo poljski kralj dosavsi u odsudnom trenutku sa 13 poljskih vitezova i udarivsi turke uklasicnom jurisu spasivsi tako ne samo bec vec i europu i krscanstvo. Sto se tice srba pa oni su roknuli svog kralja alexandra i kraljicu dragu obrenovic to za njih nista nije neuobicajeno
Pa \"@..I..\" ima velikih razlika između srba i rusa. Primer: siromašni srpski seljak nije smeo po Beogradu prodavati svoje jeftino žito pre nego što kraljevo skupoceno žito ne bude prodano, i to srbima nikada nije smetalo u kraljevini Jugoslaviji. Da je to uradio u Moskvi neki od ruskih careva, bio bi bre fizički likvidiran.
Kako su tek poljaci zabrinutiiii
Vladimire Putine, dozvoli mi da te podsjetim da kada čovjek osjeti klasičnu glavobolju, popije jeftinu pilulu i glavobolja prođe. Ali kad zaboli glava od prijateljstva, onda ni najskuplji lijekovi nemogu pomoći.
SAMO UD.RITE!ZABOLI ME K...C ZA pravoslavnu rusku s.toku!Ne zaboravimo kako su ti je.b.eni ruski cigani u.bijali u Bosni neduzni Bosnjacki narod kao \"dobrovoljci\"!Vozi u sirotinjsku rusiju a genocidni cigani srbi u Sibir!SIKTER!
PING 127.0.0.1
Vladimire Putine, kako bi bilo da se posavetuješ sa pravnikom Dimitrijem Medvedevim ??? Ili, kako bi bilo da se posavetuješ sa diplomatom Sergejem Lavrovom ???
Odlično znamo da su PETAR VELIKI kao i STALJIN bili vrlo brutalni, ali ipak transparentni vladari, jer nisu pravili razlike između sopstvene i tuđe djece, kako u životu, tako i u smrti. Putin očigledno pravi razlike između sopstvene i tuđe djece. Ako bi Vladimir Putin imao istu pravdu za svoju i tuđu decu, onda bi svoje dve biološke kćerke poklonio sirijskom diktatoru da i njih koristi kao taoce (biološki štit) ispred sirijskih tenkova. Dakle, Vladimire Putine, šta čekaš ??? Ako bi Vladimir Putin imao istu pravdu za svoju i tuđu decu, onda bi svoje dve biološke kćerke poklonio sirijskom diktatoru da i njih koristi kao taoce (biološki štit) ispred sirijskih tenkova. Dakle, Vladimire Putine, šta čekaš ???
Ma \"Jale\" ove zvanične informacije o Putinovoj zabrinutosti su lažne. Vladimira Putina zabrinjava nešto drugo. Primjerice, Sama činjenica da Putin fura treći mandat, najbolja je potvrda da pokušava doživotno da bude gospodar Rusije. Prisjetimo se da su u ruskoj istoriji najveći vladari bili upravo oni carevi koji nisu pravili razlike između svoje i tuđe djece. A Putin nije takav, jer on ima dvije pravde: Jednu pravdu za skupocjene pripadnike svoje bande, a drugu pravdu za ostale stanovnike Rusije.
Ne sjecam se da je KGB-ovac izrazio svoju zabrinutost kad su prvog dana prvenstva ruski \"navijaci\" napali redare i razbili ih. Sad je odjednom zabrinut kad su dobili po pikici od lokalaca. Djubre licemjerno.