Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebbbo vas on, kakva je ovo vijest
Znam da smo dotakli dno, zato što nas opominje nepismena osoba poput tebe.
zamislite tihica na motoru pa i bez njega izgleda aero dinamican,on je trceci iz logora u aleksincu dosao u fotelju.
da zna voziti ,ne bi mu trebao treci tocak
Sevsko-zločinačka posla! Samo odvraćaj pažnju naroda od pravih problema; gladi, siromaštva, neimaštine itd. Klasika, i ove naše vođe, a pogotovu laktaški traktorista, se ugledaju na ovoga KGB-ovca - zločinca i ubice nedužnih čečena!
djaba mu kad ima glupu rusku facu bez ikakvih emocija
covjek je lafcina, zamisli naseg premijera na harleyu :)
nu trikolice za redarde. ko vijoleta sa pomocnim tockicima.kofol drzavnik,a ono malsnik sa velikim kompleksima. moze te pumpat ruska televizija kolko hoce al te nemogu napumpat preko metar i sedamdeset. cojk fakat karikatura per ekselons. trebo je jos medvjedev na nekom minibike da pored njega vozi to bi usavrsilo \"perfektnu-na ruski nacin perfektnu\" njihovomga dodika:) bajram serif mubarek olsun,svima kome to nesto znaci!
Bajramski Party : Svi kokteli 5KM + Trubaci iz Guce 92 nam je bila opomena, a nista se nije naucilo, jos smo gori, u Srajevu vlada NEMORAL, vi ce te nestati kao Atlantida, narod kad se pokvari Bog ga kazni i nece mu popraviti sudbinu dok se on sam ne popravi, vi u Sarajevu ste dotakli DNO !!
svršim ti mami u oko!
putin je macho gay definitivno.
Sjeo je na americki motor a non-stop prica protiv iste...sto nisi sjeo na kakvu rusku kantu komunjaro jedna.
Nekako mu ne idu uz visinu svi ovi macho fazoni. Ali opet respect. Radi svoj posao i zabavlja građane.
Joj... kako je on samo opterecena licnost....dBs
hahhhaha vidi mu face koda im je vodza...ma mafijas par excellence :D