Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veliki respekt prema ovome covjeku i velikom lideru....,rusija i putin su neki dan priznali palestinu.....
Možeš samo zamisliti šta bi u Rusiji bilo da kao na zapadu lančano po desetine hiljada radnika ostanu bez posla. Zapad napravi adekvatne kombinacije i opet sve mirno i uredno. Od Rusije nebi ni R ostalo.
Naravno da slabe, zato traze nove zrtve na Bliskom istoku
Ovo me podsjeca na Temu 1 iz Vojno politickog obrazovanja u JNA koja se zvala: Kriza kapitalizma i razvoj socijalizma kao svjetskog procesa. U prevodu ispiranje mozga. A 90 % Rusa bii opet najradije pobjegli na zapad da im se otvore granice.
SRBE MA VRBE.
ZIVJELA AMERIKA I ZAPADNI SVIJET DOLE RUSIJA,SRBIJA I OSTALA NJIHOVA SAVEZNICKA DIKTATORSKA G....
E eto nek ruskoj privredi cvijetaju ruze. Ma daaaaj sta ovaj bulazni. Ruska privredna moć se zasniva prije svega na energentima tacnije sirovinama poput gasa nafte i sl. U posljednje vrijeme postali su znacajan igrac i na finansijskom trzistu i to je sve Sto se tice ostalih sektora privrede domaća preduzeće prezivljavaju samo zahvaljujući protekcionizmu drzave i ne mogu ni prismrditi kompanijama iz razvijenih zapadnih zemalja
a o podizanju optuznica protiv 12 srboc.etnickih Turskih k.opiladi genocidasa srba radi TERORISTICKOG napada na USA Ambasadu 2008 godine..o tome nista,jeli!?KLIX prosrbocetnicko fasisticki genocidni placenicki portal!SRAMOTA!
REALISTA IDI OKUPAJ SE.
hahaha sto su se smrdi pohasili jos malo pa ce morati dobiti koju vaspitnu smarcinu, samo se uvlacite kod brace u paksu drugo nista i ne znate kad je gos zagustilo bila je traktorijada i kmecanje \"mi ruskii pomogi bratja pomogiiii\" hahaha pickurine teze
\'\'Prica se ,prica se -Rusi dolaze, dok barbarske Poturice-zmarci polaze .\'\'
Naprijed Sovjetska Rusijo vadite nas iz ovih govana
Rece bivsi KGB- ovac. Covjek koji se dubioznim metodama( a kako bi drugacije) probio u tajnoj sluzbi drzi cas o moralu. Od plina pa sve do nafte, nema sta nemaju. Pa ipak su im stanovnici najvece fukare pa od antifriza prave alkohol i izmisljaju neke droge za samoubistvo poput krokodila. Vala mi je draze i u ovoj kvazi drzavi zivjeti nego tamo.
Evropa treba da ostane krscanska, turci i vehabije napolje.
Oslobadjzanje Kosova se blizi sve brzim koracima, dobili su siptari Kosovo bez trunke jedne truda isto tako ce ga izgubiti, a vi bosnjaci uskoro vam maorizacije i amera vise nema, nego se polako pakujte pa u Tursku domovinu.