Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači jesu. E budalo, i tvoje će proci
eeeee sada krece klasicna ruska prica .. cilj - opravdava sredstva, zrtvovanje otkrivenih vojnika ... nisu nasi, ne zanima nas ... isto tako ce biti i bilo je sa srbima u ex yugoslaviji ... braca braca dok te ne nategne ... ljeubi bliznjeg svoh - a ne skakati ko konjic u sahu, da ljubis daljnjeg svog ... da se vratim na temu, ovo je samo dokaz da se jesu mijesali, ali TRump s tim ne moze imati nista, jer ako si budala da na tebe utjece neka med.kampanja onda si lud ... ni Hilary ne bi bila bolj
hajd se mješaj u naše izbore. ima da te heckler und kochom pozdravimo.
a šta i mogu sada??
Sad im oni kao krivi
I Putin puko. Prvo razmak izmedju SAD i Rusije nije nekolio hiljada, nego manje od 50 km (kod Aljaske). Drugo kakve veze ima geografska udaljenost kad su vrsili uticaj preko interneta.
pa sta to znaci?...ako su izbori u americi niko u svijetu ne smije da pomene ameriku preko interneta?
@SiksnirD Pa kakve veze ima geografska udaljenost sa internetom? Ili bio 1 km ili 1000 km udaljen nista ti ne otezava.
apsolutni car....:)
Kakav teleci pogled