Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a srbi i bošnjaci se kolju na klixu. Glupani glupi, zar ne vidite da su samo interesi u pitanju, o kakvoj braći muslimanima i rusima vi govorite
Ti si mi baš pametan pa znaš kako treba! Upoređuješ Srbe i Bošnjake sa Rusima i Arapima koji su međusobno udaljeni hiljadama kilometara! Lako je na daljinu voditi politiku aktivne miroljubive koegzistencije!
BOSNA NEVER, REPUBLIKA SRPSKA FOREVER! BURKA NEVER, JEANS FOREVER!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
arap je malo zbunjen..konta kako je moguce da neko ima vecu i luksuzniju palatu od nejga...:)
Putalj se omastıjo, strpo u seharu gromıle zlata saudıjskog i çıfutskog. muslımanı se pate odgladı a çıfut saudıjskı trpa zlato vlahu çetnıçkom ı Dın duşmanu.
SAD CE ugostit im izetbegovica uskoro
Kako je lijepa i ugodna arapska odjeća za muškarce za razliku od evropske gdje sve žulja, stišće, utegnuto, niđe veze.
Kolektivno samoubistvo zakazano na trgu Alije I. oko 21h. Početni "udarac" izvodi Kavazovic..
Da vako ce i kolindu docekati ali goli u gangbang.
"Naravno, borba protiv terorizma istovremeno znači i borbu protiv ekstremističke ideologije" koja ironija da nije zalosno bilo bi smijesno
Ruski vojni uspjesi na Bliskom istoku, bliska saradnja Rusije sa Sirijom i Iranom...
Sve mi se cini da ce Amerika biti ne samo na haparatima kod Sebije nego i na infuziji
Okrenuli i prase.