Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je i ta farsa od izbora prošla.
Živo me interesuje koliko ljudi stvarno misli da se Putin bori protiv nakaradnog zapada. Zapad je BOGAT i većinom se svi okreću prema zapadu, mada znamo kako je stekao to svoje bogatstvo. BOGAT jeste al naopak sa svim novinama koje nam naturaju..
Vi Bosnjaci jednu sedmicu pticate jednu, drugu sedmicu drugu pricu, a trecu opet onu prvu. Sad kad je opet Rusija u fokusu svjetske javnosti, opet bi da mrzite Putina i Srbe. Pa kad Gaza i ona nesreca dole izbiju u "trendeng" na meinstrimu, onda cete se opet presabirati i dozivljavati laznu katarzu. A usput, ne znate ni ko vam je "vodja" ni ko vam glavu nosi.
Uzeti novac da svakako, ali kad se o opredjeljenju govori, u idabiru strana, isyorija je davno rekla i o vama i o nama vise nego dovoljno. Mojne meni tu suplju molim te.
Smradu i ti i onaj smrad Izraelski idite u penziju pustite narod da žive život
Likiputaner deformirani sav se izoblicio.
U Mordoru nista novo.
Tampon zona da imaju gdje krvariti
Demokratsli i posteni izbori ...... hahahahahahahaha .....nesto mi poznato .....hahahahaha .
Tesko je nama razumijeti koliko Rusija ima odvstrane zapada pozeljne nafte,rudnika ,ali i teznji da ovlada Arktikom.
SPC = sekta
Cekni keru
"Ne pobjedzuje onaj koji ima najvise glasova,vec onaj koji broji glasove" J.V.Staljin
Glupi Rus
A ja jake licnosti pobio sve suparnike i kao njega narod izabrao hahahhahaha
Dobro jutro Sarajevo! Koristim priliku da čestitam gospodinu Putinu na novom mandatu i svemu što je rekao nakon proglašenja očekivane izborne pobjede! Od svega rečenog najviše me raduje nastavak SMO-a i uništavanja provikanih holivudskih limenih kanti u obliku Abramsa, Strykere, Bradlyja, Himarsa . . .
Isto kao Milošević