Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bgm putin objesio usi ,ne mase vise rukama i ne prijeti!!sta je rec?
jarane turci su prije obaranja trebali upozoriti a rusi su trebali pitati i neponasati se ko da je njihovo sve
Dσrnauszieher zar ti licim na nekoga ko bi otvorio neki link u kojem seselj laprda?? hejteru neko ti dojavio da naoruzava kurde?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
mora se postovat i uvazavat svako pa nece bit problema
PUTINE AJDNA RAKIU JARANEMOJ
Piloti sad izgledaju ko glineni golubovi za gadjanje , uskoro svaki pilot koji krene i vrati se u bazu moze biti sretan ko da je dobio na lutriji !
Reakcija Putina mora biti srazmjerna vaznosti Turske. Kada ste vidjeli rotvajlera koji se obazire na pekinezera koji laje i provocira? Sitan je Turska zalogaj za Rusiju i ostrija reakcija bi joj dala na znacaju sto Putin naravno ne zeli. S druge strane, uopste ne sumnjam da ce paket kontra mjera znacajno rasti, svaka ce biti besprijekorno pripremljena i izvedena. Konacna osveta ce biti mnooogoo surovija neko provokacija Turske. Ne bih se iznenadila turski piloti koji su oborili avion mjenjaju identitet. Vi pojma nemate koji su kapaciteti i kakav je stil ruske diplomatije. To je "stara skola", to je umjetnost. Uzivajte u predstavi koja se ne vidja dva puta u zivotu. Za oni koji razumiju samo potez "udri" preporucujem Grand paradu.
Erdogan američka pudlica poštuje neka pravila a prošle godine upali u grčki vazdušni prostor 2350 puta .....Car Putin će biti krunisan u carigradu ...Krim je vraćen kao što će i Carigrad biti vraćen ...a azijske horde vraćene u aziju ...
Ova izjava je pripremanje terena za novu kontra mjeru. Osveta Rusije je uvijek zestoka, servirana "hladna" i dobro promisljena.
Sta zna papak sta je politika... Oni znaju samo "udri"...
Lako je Rusima razoruzavat Gruziju... Gdje ces ba na Osmana?!?
Putine, ako imas muda onda obori jedan njihov F-16 avion i zdravo a ne sad pizditi pred svijetom kada ti neko uzvrati provokaciji. Postao si isto kao Milorad Dodik ali na vecem nivou. Dignes prasinu i prijetis, a na kraju odustanes kada je u pitanju neka jaca nacija. Ili si mudonja ili si napuhani lider, ja bih rekao ovo drugo ali eto..
U tome i jest problem, Putin je najavijo da ce posljedice biti zestoke. On sada mora reagovati da ne bi ispao slab pred prvobitno vlastitim narodom. Tu se stvara dilema, jer su idioti sa zapada dopustili da im se prikljuci posrana Turska, tako da ako Rusija vrati, SAD i clanice EU-a bi morali onda njima vratiti da NATO ne bi ispao slab pred njihovim narodima........ A sto se Dodika tice, vise mi se Erdogan uklapa u tu ulogu, njegov sin Bilal, je vlasnik firme koju neki Turski mediji optuzuju da prodaje ulje od IDIL-a. Kcerku mu isto tako prozivaju da pere pare za extremiste. Ako pogledamo naseg Milorada, onda cemo primjetiti da i njegov sin pofino prolazi sto se posla tice, samo sto kod nas Dodika licno prozivaju da krade ulje RS-a.........
30.000.000 kurda, do zuba naoružani kucaju Erdogana na vrata.
Onda ce biti 30,000,000 mrtvih Kurda, smrde pred vratima Putina. :D Ili bi moglo biti 16,000,000 Ruskih Muslimana, do zuba naoruzani kucaju Putinu na vrata. <3
ovaj drugovi fakat zesci glupan
Dragi nas Sultan... Tayyip Velicanstveni!!!
Free Kurdistan
sta tebe boli qurac za kurdistan?
Sta ima Turci rade... smijesno...
Sve mirise na pocetak pada putinove imperije..
Oduvijek mi se na izraze lica ala Putin na ovoj slici ledila krv u žilama. Upravo ovakvi siju zlo, nabrojala bi nekoliko sličnih kroz istoriju ali neću da poredim, ne ide.
Putine, prestani bombardovati Turkmene koji nemaju nikakve veze sa IDIL-om i mozda bi Turci i vama pruzili ruku. Rusi sami sebe provalili da im IDIL nije glavna meta nikad bio nego stanovnistvo u Zapadnoj Siriji koji se digao protiv glavonje Asada koji bi prodao svoju mater za svoju krvavu fotelju. IDIL je u Istocnoj Siriji a Rusija skoro sve baca na Zapadni dio i daje IDIL-u prednosti protiv pobunjenika u Zapadnim dijelima. Pa bolje da se niste uopste mijesali. Vise pomazu IDIL-u nego sto su ga ostetili.
Ma ja, pod njegovu kontrolu pa da glavonja moze sa silom vladati nad narodom od kojih je pobio preko 200,000 sa svojim ratom za fotelju. Jedino ga smrti moze odvojiti od fotelje pa da onda mali Asad dodje na red kao sto je on dosao nared nakon smrti njegovog oca. Eee malo morgen, on je vec izgubio 70% Sirije i izgubio toliko vojske da mora moliti Irance, Sitske milicije iz Iraka, Hezbolaha, i Ruse da vode rat za njega. Ako je on toliko popularan kao sto Ruske/Cetnicke medije vole lagati, on nebi spao na to. Nikad on nece vratiti Siriju pod svoju kontrolu. Zbog toga bi bilo najbolje da Putin zastiti svoju bazu u Latakiji pa neka podijeli Siriju izmedju Sunita i Sija pa da prestane taj rat. Dok Asad konta da moze opet vladati nad Sunitima i Kurdima, nema kraja. Izgubio je vecinu drzave i mora se pomiriti sa tim.
Šta si se bolan nahorozio? Pa vi niste ni svom sopstvenom narodu garantovali da će odgovorni za potonuće podmornice Kursk biti procesuirani i kažnjeni. Narušili ste vazdušni prostor Turske samo zato što ste mislili da će to proći bez reakcije kao na krizu na Krimu ili zbog vaših turističkih destinacija u Turskoj. Osim toga šta su vam krivi humanitarni konvoji u Siriji pa ste ih napali svojim Su-24 isto kao što od početka tučete položaje protivnika režima Assada-a. AS SAD ADIO !!!!!!!!!
rat od interesa.