Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@UNA zaboravio si Erdogana..
pejgamber Mohammed a.s. je najboljj covjek koji je hodao zemljom..kastro je jos jedan u nizu koji je silom pokusao pravdu sprovesti...pa napravio samo gore opet svom narodu...imao je sve ali nedostajala je vjera u Boga i da njegovi ideali imaju dusu da bi uspjelo kako je zamislio kao i drug Tito.
Veliki Fidel je inace zasluzan za smrt pravog i iskrenog revolucionara Čegevare. Otjerao ga od sebe, namjestio mu zasjedu i poslije ga mrtvog velicao uz krokodilske suze. Decenijama ljudi na Kubi zive od svojih rodjaka koji su emigrirali u USA. Protok tog novca je bio pod strogom "kontrolom" Fidela. A onda je odstupio sa vlasti da bi je predao ni manje ni vise nego svome bratu Raulu. Tipican vlastodrzac koji je imao opravdanje za sve svoje postupke a rjesenje ni za sta.
Drzavnik i po. Ameri ko ona stvar dva kandidata za predsjednika kao pred smrt. Takvog snaznog vodu nece amerika nikad imati.
Isto ko i sjecanje na gulag.
Dodik uputio telegram saucesca!!! A guzovani iz predsjednistva,nista...Sramota!!!
putine, jebbo ti on mater zajedno s lenjinom, staljinom, kimom i ostalim ubicama vlastitog naroda.
i alijom sto je sa klintonom namestio srebrenicu
Počivaj u miru veliki čovječe!