Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U US su sirotinja po svom izboru.
Mislio da nece! E moj PutiMe!
Putin je za ne prepoznat od kako se poceo "zatezati". Jos malo pa ce ici serija "The Putins" po uzoru na "The Kardashians".
@Boba70BG Pozdrav, prijatelju! Prvo za Putina, naravno da je sala. Lik je mrak, samo sto mu ne pristaje ovo "zatezanje". Bivsi nick mi je "kompromitovan", a slijedeca dva su se pozivala na moje ime, a isto im je bio cilje da se ja kompromitujem i prikazem kao strasilo, desnicar, probisvijet i nekulturan covjek. Sto se tice nicka: Moji su porijeklom od Banjana. Ognjenovici. Selo Koprivice. U rodu smo sa Elezovicima, Ruparima, Pejovicima i Miljanicima.
Osmanlije su okupirale i dzave veliki broj teritorije. Zajednicko 99% drzava, teritorija i naroda je da su se poslije povlacenja vratili svojim korijenima i da preziru nadasnje Turke. Jedino Bosnjaci njigh velicaju i uzeli su od njih naciju, kulturu, vjeru, obicanje, nosnju... To je veoma ponizno i po meni je za plakanje. Stide se svog porijekla, a busaju se u prsa zaostavstinom od osmanlija. Tuga, brate. Neko se dozove pameti i vrati svojim korijenima, mnogi nikad.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
sada mi je lakše :))
Napredujes putine........naredni sastanak sa cistacicom Ovalnom ureda.
sastavio se snjim sucur allahu