Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kaputu žutom krojenom BEZVEZE
Kenja mi se nazderao Sam se cilija i Puno ljutih zacina. Ipak cu ja nazvat vatrogasce profesionalce :D
Slobodan Milošević izjava iz 1993: Srbi su imuni na sankcije. Hahahahahah Vladimir Putin izjava iz 2014 godine: Rusi su imuni na sankcije. U Srbiji 1993 inflacija 900 % radili za mjesečno 20 DM-a, a izgleda kako je krenulo i u Rusiji će biti, tako da im ni 16 Anti Markovića neće pomoći da obore inflaciju :D
Ne boj se narode Bakir ce to sve srediti http://i.imgur.com/CpRzYVn.png
Najmoćniji čovjek svijeta. Obama ne može ni cipele da mu čistit bedrima. Predsjedniče Svijeta Vladimire Putine dobro nam došli u Srpsku..
Sankcije djeluju pomalo čudno, jer se vraćaju kao bumerang evropi i americi. Mudar je ovaj Putin.
HOĆE UMOBOLNI PUTIN DA VRATI RUSKO CARSTVO, MAC.....KISELO JE GROŽĐE. PUTKO MALO SUTRAAAA. ZAPAD JE JEDINA SILA!
zapad jeste sila al ni putin nije za zanemarit jedini covjek koji moze stati na put imperijalistickom zapadu i njihovom novom svjetskom poretku
sta ima nejasno kara-njenina
Ko vas jeeebe samo rokajte jedni drugima sankcije polahko doće te vi svi na nivo BejHa i zapadnog Balkana :P
DJELUJE TI ČUD NO A NIJE TI ČUDNO NAPADATI TUĐI TERITORIJ.
kako ce se evropa opeci sa ov
Sankcije mogle bi ruskome gospodarstvu donijeti štetu od 23 milijarde eura ove godine, a sljedeće čak 75 milijardi eura, što je 1,5% ruskog BDP-a ove godine te 4,8% sljedeće.
BERLIN - Vodeće nemačke kompanije upozorile su vlasti svoje zemlje da će ih oštre sankcije koje je Evropska unija uvela Rusiji zajedno s Amerikom skupo koštati, a da bi jedna od najjačih država u Evropi, po najgorem scenariju, mogla da izgubi 16,4 milijarde evra, ili 0,6 odsto BDP. Naime, analitičari iz Berlina istakli su da je Nemačka samo prošle godine u Rusiju izvezla robu u vrednosti od 36 milijardi evra, dok je samo u prvom tromesečju ove godine izvoz u tu zemlju pao za 14 odsto..
austrijske firme zbog sankcija Rusiji mogu da izgube i do tri milijarde evra prihoda. Čak i list Winer Cajtung (Wiener Zeitung), službeni list Republike Austrije, upozorava da će kidanje poslovnih odnosa sa Rusijom kao lavina "zatrpati budžetsku trasu" Austrije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izvoz opao za 14 % ( i opada ), noga u dupe iz kine koja ce drzati rudnike uglja jos dugo jer je to veliki izvor radnih mjesta i putku su se na plinu lijepo zahvalili... pojesces ti sve sto si izasrao putko !
Gasprom ćeee da se raspadne ako se nastavi ovako.
naravno . putko i njegova diktatura vode rusiju u ekonomski sunovrat !
PRIKAŽI ODGOVORE (9)