Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu Rusi ludi da im se nato primiče u avliju a da nemaju raketlice za sve koji su u nato. Eto putin pravi zato!!! Samo bošnje da znaju ako uđu u nato, rusi imaju jenu za "posred sebilja", pa vi natirajte dokle oćete. Za Srbe je nato do kozje ćuprije, anlajišite jenom!
Daleko vam kuca od balkana
Amerika može zbrisati Rusiju bez da ijedan projektil iz Rusije pogodi svoju metu.
...kako ružan čovjek... Lijepi moji Bošnjaci :-*
SAD i Rusija su nešto slično kao kad bi uporedili dva vojnika gdje jedan ima mitraljez a drugi ima obični pištolj. Ako zapuca jedan, zapucat će i drugi i poginut će obojica. Zbog toga se ni jedni ni drugi ne bi usudili na otvoreni sukob. Oni što oni rade je daleko komplikovanije gdje Rusija i dalje pokušava da se nosi sa zapadom da je ne bi utušili.
Psihotični kepec pun botoksa i njegovi blefovi nikoga ozbiljno ne plaše. Trenutno se Nato snažno širi i on to ne može da zaustsvi..
Da neće montirati nebeske Serve na projektile?
Vidi ga sto je nateko jebe ga botox jeebo te doodik a ti njegaa