Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je washington berlin ankara sarajevo
Putin: Čekate naš krah? A nas brine da se ne prehladimo na vašem sprovodu!
On samo želi reći da ne želi više biti mirotvorac nego agresor, kao što mali rade. Kao što kina sad radi na kineskom moru. Malezijski ribari nesmiju 500 metara od obale iako je njihovo more. Ali kineski razarači se parkirali okolo, a ispod njih podmornice...Rusi bi isto tako... A i SAD... Gotovo je sa UNO ili vjećem sigurnosti. E to je rekao.
Njemci su uvjek bili faktor, pa tako i u samoj Americi kljucni ljudi su poreklom Njemci
@Facundo kakvi Njemci, pa i ptica na grani zna da Jevreji kontrolisu sve, eto ti bi napravio Izrael da mu niko ne moze nista a okruzen sa milionima Muslimana.
Ovaj već ubjeđen da će Amerika dobiti novu administraciju
Rusija se zadnji put pitala nikad :D
da, Kabalisti vladaju i Rusijom i Amerikom
Aj ko se javio.
Na Bliskom istoku pita se Tursku, Boga i Erdogana!!!
@1Mostarski1Rambo kako da ne, tipicni balijski glupan si ti ,kakav crni rambo...
Zaboli Erdu racku za čitav svijet. Šamara on po Libiji, Siriji, Nangoro-Karabakhu i Mediteranskom moru...vidjet cemo ko ce biti pobjednik nakon rata u Libiji i Siriji :)
Pa pobjednik će vjerovatno biti Armenija,osim ako tvoj dragi Erdo ponovi historiju i počini genocid nad Armenima 😂
Komsije na aparatima
Rekao je je na 17. Međunarodnom forumu „Valdaj“. "Kina je vjerovatno ekonomski i politički lider svijeta. Prošlo je vrijeme odluka isključivih Moskve i Washingtona"
Najviše zahvaljujući tebi i tvojim generacijama dinosaura koji su cementirani u hladnoratovski, 68-škim i drugim diskursima 20. stoljeća.
Kina je znači novi lider.
„Šta je jaka država, koja je njena snaga? Naravno, ne u totalnoj kontroli ili rigidnosti sigurnosnih organa, ne u istiskivanju privatne inicijative ili narušavanju civilne aktivnosti, čak ni u moći oružanih snaga i odbrambenog potencijala, iako je ova komponenta važna za Rusiju, uzimajući u obzir njenu geografiju, čitav niz geopolitičkih izazova i, naravno, naše istorijske odgovornosti kao stalne članice SS Ujedinjenih nacija da osiguramo globalnu stabilnost“, rekao je Putin.