Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ljudi moji, sve je ovo otislo u pm. Mogo bi i sudnji dan doc..
Rusija majka mediji se kontrolišu ne može svaki polupismen stranački soson imat medije,sve sto zapad servira to Rusija ne želi zato i jeste kod njih koliko toliko mirnije......pogledajte period od dolaska portala....stranačkih novina.....itd.od tada je cijeli svijet naopako
haha, probao si Putine. Digao na sva zvona kako amerikanci nece da rijese isis pa si onda otisao tamo, dobio po gujci i vratio se podvijenog repa. Preokrenuo pricu da si isao za nesto drugo. Ovaj covjek samo prica prica prica, zivi u iluziji kako je neko i nesto a drzava mu propada i ekonomski i politicki.
Treba na nivou interpola napravit jedinstvenu evidenciju svih ekstremnih islamista, koordinirano djelovat i svakog ponaosob pratit. Tako da se zna kad onaj iz Ošvi, Maoče ... krene prema Beču - ide po lovu i logistiku, ako je krenuo prema Turskoj - cilj mu je Sirija, a svi ostali pravci su traženje mete eventualnog terorističkog napada.
KAD BUDES IMO VISINU KO INSAN A NE KO TUBORG SERI DA ZORE
OPREZ: Za sada još uvijek nemamo dovoljno uvjerljivih informacija o Putinovoj direktnoj krivici u terorističkim prijetnjama morskim branama koje štite Amsterdam od atlantskog okena. Ali isto tako ostaje indikativno da se trenutni ruski car nikada nije ogradio od prijeteće propagande srpskih intelektualaca čiji epicentar zloćudnosti je u Beogradu.
Aaa Party Boyy3 :p
Ti i tvoja zločinačka država ste najveća teroristička organizacija na svijetu.
@BosmalBoyy2 Đesi okanooo. Evo malo ga zalomio, nemam šta učiti pa malo odmaram. hihi kakav si mi?
@BosmalBoyy2 Sutraa hehehehe. Kako škola, jesu krenuli kod vas sa testovima?
First thing is to pull your Russian born terrorists out of Ukraine Mr. Putin. Fucking hypocrite.
de bolan sta se pravis englez
Putin je u pravu ,ako nas neče u eu ajmo mi kod njega u Ru
TURCI SU JACI OD TEBE PUTINE
Sta pucate dislajkove balije zatucane
Putin je najveci terorista.
A tebi pogotov ebem mater !
Uvijek svi znaju za nesreću i zlo, samo dobro ostaje skriveno.
Jedini nacin da se zaustavi terorizam je da se sve imperijalisticke sile (USA, Rusija i EU) povuku sa teritorija drugih zemalja (Bliski Istok, Srednja Azija, Afrika) da se svakoj drzavi prepusti kontrola u sopstvene ruke i terorizam ce se smiriti sam od sebe. Malo cu karikirati, ali sve dok se komsija mijesa u neciju kucu i neciju porodicu, ta porodica nece imati mira. Svako nek se o sebi zabavi i nece bit frke.