Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu samo zamislit sreću ruskih udovica kad su čuli da je potpisan zakon da neće dobiti otkaz narednih godinu dana... kako su samo zahvalne Putinu i srećne jer njihovi muževi nisu poginuli uzalud, 5-6000 km od svoje kuće.
Ocigledno Ukrajinci i Rusi ovdje gube, Rusi naravno gube status supersile, Ukrajinci mladost koju ce dugo trebat nadoknadit ali i najhrabrije najcasnije ljude, kao i infrastrukturu i dugove, Rusa ima kolko hoces al ne i ratobornih, Putin ovo milion vojnika sto je skupio je skupljao 2 godine i to preko vanjskog utjecaja da ubaci nepalaca, indijaca, afrikanaca sto vise sto zele sansu sa ruskim plavusama, Putin da je pametan bi radio isto ko i Amerika, slao druge drzave da ratuju, ne svoju
"Pripadnici 25. odvojene vazdušno-desantne brigade Oružanih snaga Ukrajine u sastavu jedinice predali su se ruskom vojnom osoblju grupe trupa Centar na pravcu Avdejevskog", navodi se u saopštenju.
nakon sto su gledali obezglavljivanja ukrajinskih zatvorenika tesko da ce se iko htjet predavat
Mrs vlasino licemjerna pas ti mater hebo
E moj Putine, umjesto da se uključiš u izraelsko-palestinsku situaciju, na način kako se Biden uključio(samo sa druge strane), možda bi i bili supersila. Ovako ste samo velika benzinska pumpa, a Amerika ostaje No1.
Сајбер напад: У Тел Авиву велики нестанак струје
Svjedocimo 3.svjetskom ratu.....na neku ruku i drago mi je zbog baopakih vrijednosti u zivotu ali i zao ljudskih zivota koji ce se izgubiti u narednom periodu....sretno nam svima, trebat ce nam! Cuvajmo se!
Udri Baćuška, ruke ti se pozlatile.
Završni udarac slijedi Ukrajini ,svjetu je bitno sačuvat ubice djece ,Ukrajinci su sporedni .Bliski istok je širok pojam, a on je planuo ...