Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vam ovaj salje puse dobro se pricuvajte. On ima i atomsku pusu.
Sad baja drka na Putinovu sliku i nada se pobjedi IzraHella.
Putin superzvijezda
hhahaahwha kralj.Malo ide na ironiju kako danasnje zvijezde se ponasaju.Mada ovo je gospodski kakve su "zvijezde" danas.
nekako pederski ;) softi
Gledaj sto Dog Trust ima novca i za reklame...ko prava profitna firma... Znacii super razvaljuju biznis u bosni...i samo to...nigde vise dog trusta nema sem u nas.
Ne pale me psici...pale me uhljebi koji obrcu ogromne novce zbog cuka na cesti i kao takvi najveci opstruktori ciscenja cesta od cuka pa bilo kojim nacinom... Da dodje sad tajkun da cuke odvede u najbolji pseci azil na svijetu gdje tece med i mlijeko oni bi se usrali za fotelje i blokirali pokusaj... Bez cuka na cesti gubi se smisao njihovog postojanja.... U zapadnim gradovima nema cuka bez vlasnika po cesti...i odma nema ni dogs trusta!
Ne bih se cudio da ti se novcanik ne puni i slicnih udruzenja... Drustvo za zastitu zivotinja? Ili su samo cuke zivotinje? Ne cuh dog trust av mjao ni slova po pitanju ovaca svinja krava.... Po cestama se ovce kolju u stotinama hiljada! Niko nista?! U pravu sam ja a ne ti...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bogam' nas komso Pusa i dalje u dvoristu, cavrklja oko paradajza.