Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno je već moj Putine katastrofa NATOa je NEIZBJEŽNA. Prema Siriji su veće krenuli Noćni vukovi na Harleyima i pripadnici Srbske Časti koji su se dokazali nedavno u odbrani NEBESKOG Kosova i MEtohije ! predvođeni samim Miletovim sinom Igorom ! Odbranom Sirije će rukovoditi haški junak Vojo ŠEšelj a PR ekslacije će biti sam Miroslav Lazanski uz sasluženje predstavnika obavještajne zajednice Dževada Galijaševića. Kusturica nosi kameru slika poraz Amerikanaca !
Nedaj Bože da te Rusi brane, prođeš ovako kao Sirija jutros i Srbi na Kosovu 1999!
jasno je zasto bosnjaci podrzavaju nato...bosnajci su zlocinci kao i njihove gazde iz nato....monstrumi.....zasto bosnajci i nato zlocinci ubijaju sirice???
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
pa ti obeca presretanje projektila ,sta je sad sta si se umusio
jasno je zasto bosnjaci podrzavaju nato...bosnajci su zlocinci kao i njihove gazde iz nato....monstrumi.....zasto bosnajci i nato zlocinci ubijaju sirice???
@MakarijeCudotvorac ..nema razloga za kmeee...sto se srba tice situacija u siriji se odvija po protokolu...sve pod kontrolom...:)...trampe samo rokaj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trump je srbski eroj mi smo za njeg glasali svi srbi
Rusi ce aktivirati onaj svoj nosac aviona na ladin dizel motor.Po koja votka i parce slaninice i cvaraka i imali iko jaci od njih.Bas kao i vlasadija po Bosni 92 ge.
e putine zbubase te.. lako je sa slabijim se igrati... razvalise te ameri...
Putko na tuti Hahahhha
ne gajite nadu da će se ovo riješiti bez fuzije i fizije atoma ,cilj je svesti stanovništvo na 500 miliona
Tooooo Putine neka si im pokazao pa su podvili rep ,izrovali malo zemlje kao u potocarima i tu su stali jer je prpa uraditi nesto veće zato su rovili po zemlji. nato katastrofa je neizbjezna ,dobro kazu bosansko bolesni turci jedino to su pogodili, drago mi je što su polusvjesni svoje nesvijesti pa ništa ne mogu naučiti . buahahahahaha
Šta je rek'o Baja?
@MakarijeCudotvorac Vidi vlaha sto kmeci
Kaze Baja da se nece mijesati u odnose velikih sila ali bi napomenuo samo da se nada da granica na Drini jednog dana nece postojati.
Turci kao velika gospoda, begovi, paše i age predlažu ovim barbarskim divljim krstaškim plemenima razgovor, mir, pregovore i smirivanje situacije: Turski premijer Yildirim pozvao Rusiju i SAD da izbjegnu tenzije u Siriji http://www.trt.net.tr/bosanski/turska-1/2018/04/13/turski-premijer-yildirim-pozvao-rusiju-i-sad-da-izbjegnu-tenzije-u-siriji-950866
Ruski Generalštab saopštio je da su sirijske protivvazdušne snage oborile 71 krstareću raketu zapadne koalicije. Ukupno je lansirano 110 krstarećih projektila od toga 19 je pogodlilo metu. ( neke su oborene snažnim radio ometanjem).
Mi Srbi jesmo glup i primitivan narod što se nekih stvari tiče al' vi Bošnjoooci ste zakucali.Rusija i Zapad se prepucavaju preko leđa običnog naroda vesele Sirije i time riskiraju 3. svjetski rat,a vama 80% komentara nešto vezano za Srbe haha.
ocito cjeli narod oboljuje od PTSD radi rata.
Zato sto vi redovno lizete dupe rusima a zasto to je tesko odgovoriti, mora da imate u planu opet nekad pokusati praviti veliku srbiju pa da imate zaledjinu!!!
Putinov prdi u prazno samo. steta pa ih svabe nejabaše na vrijeme. a sad ta govna svima do glave. rusiju i srbiju trebalo je izbrisati sa zemlje kad je bio vakat.
joj tugo i zalosti....umret ces nesrecan....:)
mrzim ruse i srbe iz duše
Ovaj zabrinut kao Inzko ..
Cijena barela nafte je na zadovoljavajucoj razini :D
Vucko je u berlinu juce pelcovan .... Vakcine protiv bjesnila stigle na vrijeme u bg .. Sekulica se opire vakcinaciji besnilo ne je java ... Lazanski privezan cvili ... Nezna sta da laze .... 😂😂😂😂😂🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸👍
Pozdrav gospodinu Putinu...odigrao je majstorsku partiju saha...RESPECT