Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno da su i Rusi pod uticajem Izraela i da se i oni pokoravaju Izraelu. Nakon ovoga je Rusija izgubila kredibilitet koji je imala. Ipak izraelski masoni vladaju i Rusijom.
Pa naravno nije Putin lud..zna on ko je gazda!!
Ljudi moji..jel vidite da putin suti..i erdo u zadnje vrijeme..tiha voda bregove valja..u narednih 10 godina izbit ce ww3..vjerujte da ce ga izrael popusit zajedno s amerikom..kina.japan..rusija..pakistan..turska..jos tu vlada komunizam..jer najbolje se vlada u komunizmu kao nasa bivsa juga..ne strogi vid komunizma ali na uzici sve..
Oboriše im Turci sad "Sirijci" (Izrael) oni ništa.. jel to taj ruski medvjed?
Izrael vlada i Rusijom kao i sa Amerikom. Zato im Putin ne smije nista.
@MAGA2020 Da, ali si Izraelci uletjeli u Siriju, Sirijci ispalili raketu na Izraelce, a ovi se sakrili iza ruskog putnickog aviona, kojeg je onda roknula sirijska raketa i pobila 15 Putinovih sunarodnika Rusa. Nisu povukli okidac, ali "splet nesretnih okolnosti ili ti ga, vecina tajkuna oko Putina su Jevreji, recimo Abramovich koji sad zivi u Izraelu.
Ove ruske avione obara kad ko hoće. Ruska reakcija - pojačat ćemo sigurnost naših trupa...
u pravilu nikad ne priznaj da ti je neprijatelj nacinio gubitke, vec uvijek istici "splet nesretnih okolnosti"
Nije bitan avion, nego postignuti sporazum sa turskom.Izral će sve uraditi da ne dođe do sprovedbe.Vidjet će te.Sporazum je poraz Izraela =Amerike.Proćiti detalje onda sve bude jasno.Rusi prošli super jeftino i posigli sve,kao i Iran i Sirija.Ostat će bezopasna enklava.za 5-10 god.rasut će se po svijetu.
Nisu jevreji skinuli avion debili ,nego sirijci . Kad debil hoce da bude pismen
Postoji jedan mala ljubavna veza izmedju Judača i Evangelistickih krscana u Americi koji su i doveli Trampa na vlast da bi ostvarivao Njihove snove. Medutim, Liberalism u Americi jaca strahovito brzo a kod liberalaca nema ljubavi prema Izraelu jer su oni vecinom ateisti. Zanima me sta ce biti kad Isreal izgubi tu podrsku americkog naroda. 😎
Neće Izrael nikada izgubiti naklonost Amerike jer je većina američkog kapitala u rukama američkih Židova. No, hajdemo pretpostaviti da će izgubiti naklonost. Što će se onda desiti? Koja je to sila u Arapskom svijetu koja može parirati Izraelu? Nema je, a povrh toga je Izrael nuklearna sila, nije zvanično, ali nezvanično jeste. Što misliš da bi se Izrael libio upotrijebiti nuklearke?
@Domagoj1 Jer bi nuklerke uništili i sam Izrael, sjeti se Černobila, kontaminacija bi uništila i Izralsko stanovništvo.Zato nikada! ga neće upotrijebiti.Pa nisu na različitim kontinentima!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. Http://zalbe.vzs.ba
USA bi Rusiju sravnila sa zemljom.
Nesto pocesto ruski avioni padaju kao splet tragicnih okolnosti, nedavno su ga oborili i Turci...
Šmrc.Opet Rusi ko pretučena kučka podvili rep.