Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fašista krivoslavni,ne bi on da ne moze,e sad ce i ukrajnu da izgubi
Da da.. kako da ne..
Cuj nebi vi.... hahahahah Jezik diplomatije: uvijek citaj suprotno od onoga sto se pise, pa kad kaze "mi necemo da budemo super sila" znaci da pokusavaju da budu super sila, kad kazu da su "zabrinuti zbog krsenja ljudskih prava" to znaci da ih krse naveliko, kad kazu da hoce da donesu demokratiju, znaci da donose opresiju...
Cega si se ti napusio boga ti????
@zajebant... izgleda da je potegao neke kosevine... :P
Uvijek isto govore, ali uvijek prvi se umjesaju i daju nasilnicima koliko god hoce oruzja. Dok zapad mora proci kroz zakone i tonu burukracije da bi se opredijelili da sidju sa ograde i suprostave se nekakvom genocidu na kojeg je Rusija bacila ulje i podpalila. Rusi su stvarno dvolicni.
Ako su ti Egipat i Sirija nasilnici, u odnosu na Izrael ja ne znam sta ti govoris... mozda sto si iz dijaspore, ali mi ovdje volimo bradsku Rusiju i njen slavenski narod!
Egipat koristi Americko oruzje.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)