Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanima me šta će biti kad ovaj umre... Mislim da može doći pijana budala i ode svijet u p.m. U Americi je već došao kauboj.
Ovaj ide hardcore , mene samo brine gdje cemo s tolikim nuklearnim otpadom
Dabogda djecu svoju spuštao u grob prije nego što bilo čije tuđe dijete pogine od takvih kao što si ti.
Omest ce ga smrt onda kad krepa
ovo me nesto podsjeca na 45-46, kad je stalin govorio da je" razvio nuklearno oruzje" od straha da im ameri ne bace koju kao u nagasaki i hirosimu, medjutim kasnije se ispostavilo da je to bila cista laz i da oni prvi put razviju nuklearno oruzje tek sredinom 50 godina. ovo mi ave na to mirise. Sve sve ali sto "sarma" haman hoce nam zgadit sarmu. G-dja Merkel mu se vjerovatno smije za bosanko-tursku sarmu.
sad ce srbi zapjevat: "nas i rusa 300 miliona" a srba samo 7 hahahahahahahaahahah !
o kome vi da pjevate poturceni? Nas i Otomana,..nas i austrougara,..nas iz Nacista,..nas i NATO-a Rus nije bitke vodio da oslobodi Balkan ni od Turaka ni od Italijana ni od Austrijanaca ni od Madjara, ni od Njemaca A NISTE BOME NI VI,..zohari mali Ko je onda?
Sve države trebaju da unište nuklearno oružje i sva znanja koja su dovela do proizvodnje istog.
Putko bolje ti je nahrani gladne ruse umjesto sto pare bacas na gluposti.
Uvedi ti narodu neki standard, bijedniče komunistički.
Baš tako, ali to je mnogo teže.
Paliii !!!
Sve su ladje pale putko
haha
jede g. o. V. n. a
Bravo !! Svaka bojeva glava ne ispod 10 MT... AFERIM BRATE !!!