Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek kaze prvo sta su Rusi radili tamo i zašto su ove Armence okrenuli protiv Tiraka
Kako neko može imati stav o genocidu ? Genocid je bio ili nije bio, a to utvrđuju pravosudne institucije. Šta su te institucije utvrdile u Armeniji neka pokažu. Dokazali su genocid u Bosni i Hercegovini, a kakav je sada čiji stav to je nebitno. Dokazan je u Njemačkoj, bez obzira na nečiji stav. Uskoro će istraga o zločinima u Palestini pa neka sud kaže je li bio genocid ili nije. Suština je šta žrtve imaju od svega toga. Mogu li barem dobiti garanciju da im djecu neće niko iskorjenjivati kao očeve i majke ?
Bogami Putine ovo će ti Srbija i Republičica Srpska opasno zamjeriti, vidiš Putine oni tvrde da su masovna ubistva Muslimana i Hrvata u Bosni i Herceovini potpuno opravdani. Za njih je genocid osnovno sredstvo otimanja teritorija, ali svako misli svojim mozgom OSIM ONIH KOJI MOZA NEMAJU!
Sanjo sam ga sinoc. On negdje djeli ko hranu, i pridje mi da se slika sa mnom... ja sav sretan... i onda se probudio, ozebo
a sta raadis Ukrajini
Priznaješ i genocid 30-tih godina 20 vijeka u Ukrajini?
Da uvijek je lakse kopati po tudjoj avliji nego da se sredi svoja. Da bio je to zlocin, ali da o tome pricaju drzave koje su 10xGore zlocine napravili, to nema smisla
Putin Must be " always right"
Saće Erdoan pravac Sibir da se pokloni genocidu nad Rusima ubijenim od Staljina.
Voljela bih samo jednom čut da se Erdoan prokurči Putinu. Što ne povuče sad svog ambasadora iz Rusije i obustavi priče o gradnji gasovoda.
A vrhunac licemjerja :) Napo je Zapad svim sredstvima kad mu je trebalo za izborne kampanje, a sad ga je Putin matiro :) Nit mu može šta reć, nit išta. Haj ok zli zapad je standard kod diktatora, ali kako može bit da ni zapad ni istok ne valjaju? To je baš onako neodrživa pozicija. Sigurno su tu sa Putinom i Japanci :)